låga skämt.

2009-11-20 @ 10:33:13
Vad säger man för att få en blondin i säng?
-Hej!

Vad är det för likhet på blondiner och spermier?
-Det finns miljontals av dem men det är bara ett fåtal det blir människa av

Varför har blondiner stängsel runt sängen?
För att dom vill ha säker sex.

NASA beslutade för några år sedan att skicka upp den första blonda astronauten i rymden. Hennes enda sällskap var en apa och hennes instruktioner var att lyda de instruktioner hon fick när en röd lampa tändes. En timme efter start tändes en grön lampa och en röst instruerade att kontrollera farten, justera radiografen och släppa de retroaktiva regeneratorerna. Apan lydde omedelbart. Efter ett litet tag tändes den gröna lampan igen.
“Starta raketeterna. Justera syretillförseln. Kontrollera kroppstemperatur, blodtryck och puls.” Apan lydde åter igen. Fyra timmar senare tändes den röda lampan. Blondinen lyssnade med spänning på vilka instruktioner hon skulle få.
“Mata apan!”

Det var en gång en blondin som kom in hos en frisör. Hon hade ett par hölurar på huvudet. Hon sade till frisören att han absolut inte fick ta av henne hörlurarna. Frisören klippte och klippte och efter en halvtimme hade han klippt allt utom just vid hörlurarna.
- Ash, tänkte frisören, nu måste jag ta av henne hörlurarna. Frisören tog av hörlurarna och blondinen föll död på golvet. Frisören blev förtvivlad och visste inte var han skulle ta vägen. Vad dog hon av? Han tog upp hörlurarna och i dem kunde han höra: Andas in, andas ut, andas in, andas ut…

Kommentarer
Postat av: vea

HAHA! Den sista va faktiskt kul!

2009-11-20 @ 16:02:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback