JUST SAY IT'S OVER


HEY TO THE PEOPLE

rbnovs oibqit_just let me live, a little bit more.

nej nu blir det till att äta äta äta och äta. men först bör jag säga, FAN! och sen kanske FAN igen? för vem vet, jag kanske aldrig riktigt lyckas. kanske inte med det här. men jag hoppas. du är för fin för att falla. (åtminstone med huvudet först.) så är det såhär det skall sluta kanske?

LEAVE OUT ALL THE REST

lite seg uppdatering utav bloggen, så kan det gå ibland. men jag har partajat lite och sånt. under lördagen skall jag kanske åka båt och på kvällen blir det middag/partaj hos josephine(carolines vän). men just nu sitter jag typ och bölar till låten jag nyss lade upp på min blogg. ja, varför... det får ni inte veta. nu har jag 150 kronor kvar att leva på denna månad. nice. nej usch, jag skall nog gå och spegla mig lite(NY BH) he-he... kan inte skolan bara börja snart?


SO YOU JUST ASKED ME HOW?

ja en skön dag vid ån med johanna.


KINGS OF LEON SEX ON FIRE



jag får rysningar när jag hör denna låt. speciellt live. åka tillbaka?

IT'S FOODTIME BABY



middag hos josefin. dagen slutade som den gjorde.
lite sent inlägg men ändå.

JUST A PLEASANT SURPRISE



tiittut lilla du. man får skratta. eller?

SPEND MY NIGHT I HELL

nu sitter jag här, trött som fan och med dunkande huvudvärk. snart skall jag äta och sen skall jag på stan för att leta skor och byxor(samt lite annat..). mina pengar har kommit, int emycket att tjoa för men ändå. när vi har varit på stan skall arpine dra till sin bossiga pojkvän(haha) och jag drar väl hem till mamma, för jag måste kolla om min kameraladdare ligger där på golvet i sovrummet. annar blir det surt för kassan.

och jag hade det trevligt hos amanda igår, det är en riktig liten pingla det där.


KUKSUGANDE RÅTTA

okej nu är det såhär att en kille är töntig som få. så hej du.

PINK SHOES? EUW

ja okej då skall jag till amanda nu då. det blir säkert fint de! jag kör på svart kjol, svart linne och en svart kofta MEN också oranga skor. kul och tråkig. jag är störd. men ja, nu skall jag till lilla pia haha.

WHAT WOULD MY MAMA DO?

nu skall jag gå på balkongen och röka en liten sån där rackare. sen blir det till att äta mat framför tven. åh, så skönt det kan vara att slappa ibland. jag fotade förövrigt med pappas 70-300 nyss. riktigt bra var det. med macro(180-300) också. pappa och robert är förövrigt på bio nu. public enemy tror jag att filmen hette. jag hoppas att den är bra för deras skull.

YOU KNOW YOU GONNA WORK WORK WORK




EVERYDAY I DREAM AND SO ON



idag var jag på stan med mamma en sväng. jag fick ett par skor och en ny tunnel. svart med strass, snyggt! och nu mår jag sådär. bronkiten börjar trötta ut mig, ändå röker jag. men har haft mitt paket i två dagarna. bra gjort för en skorssten(stavning?).. fick ett gulligt sms av amanda, synd att det var just idag hon skulle ha lite party. för jag känner mig som en säck havre. men om jag orkar så sölar jag mig dit senare. nu skall jag njuta av att vara ensam hemma med lite mat.

THE SUN WILL RISE



en dag på arpines jobb. lite flummigt som vanligt. detta var igår alltså. arpine städade och jag drack loka. alltid lika kul att se arpine jobba och hennes eländiga försök till att få mig jobbandes..

SAVE ALL THE PURPLE TO MY MOM


PICTURES?

jag behöver modeller. jag är sugen på att ha fler tavlor för flytten hemifrån.
okej, jag vill alltså fota med fyra olika teman. sött, surt, hårt och mjukt. jag berättar mer sen om ni är sugna. det är ju relativt bra fotoväder ute så man satsar på det. SUGEN?


OR THE HATE THAT I'M BURNIN



jag känner mig som en knarkare. men snart kommer mamma hem med maggan och några. så då blir det väl lite fika och sen skall jag dra till arpines jobb. jag måste bara få ge er ett tips: inga hemligheter för era föräldrar. det kommer fram någon gång. då är det inte lika kul längre.

OH MY IT'S HIM!

jag vaknade nyss. jag är fortfarande trött och mitt skinn har gett upp. BUS is the shit. nej då, men annars så är det ju fint. solen lyser och jag skall snart dra mina sega ben ut till balkongen. jävla misstag av mig. fan! men det löser sig så fint skall du se.

SICK SHIT I MADE YOU

nej nu blir det till att gå ut på en liten cigarett med filten och en shott. om jag orkar. alla på denna jord är punghuvuden. åh, jag ville bara ha det sagt!

STOP ME FROM MAKING IT BETTER




några fler bilder från östergötland. åh.

HEY THERE FAT BIG



idag har jag och arpine tjockat oss. precis vad jag inte borde göra men de tre essen på det fan. idag gjorde jag något dumt. och nu sitter jag hemma hos mamma, fick någon flipp. så jag cyklade hit och ja.. låt oss säga: det rätta valet. nu kan jag vara ifred lite och bara ja.. ha det skönt. kanske blir det en liten shot(bara för att jag har skrivit om hur jag skall bli nykterist).. dubbelmoralen hon själv. och vad mer, jo en god fin liten cigg. nella, livigina och johanna. BARA SE TILL ATT KOMMA HEM NU!

JUST SOME OLD MEMORIES



lite gamla bilder. från den tiden man var lite mer smal. men snart skall man börja träna igen.

SICK SHIT, I'M A FUCKING WEIRDO

jag kanske skall bli grön också, när jag ändå håller på? läste att äta ett kilo kött är lika miljöförstörande som att att åka bil i tre timmar och lämna lamporna på under tiden. om det är sant vet jag inte? men men. nu skall jag verkligen äta nudlar(inget kött där i, svampnudlar).

OH FO SHOE HOE

okej innan jag går ifrån datorn så tillägger jag.

jag skulle säkert kunna bli nykterist. jag gillar inte sprit, gillar inte att lägga ner pengar på sprit och dricker väldigt sällan. folk har frågat om jag är nykterist. men samtidigt är det mysigt att sitta vid ån med en iskall öl. jag vet inte om det är psykist inprintat i mitt huvud. för jag skulle ju lika gärna kunna dricka saft? är det något man borde fundera på?

UNG OCH NYKTER PLUS ATT MAN ÄR SNYGG DAGEN EFTER.
var kom det här ifrån? jag behöver nog mat jag.

HELLO BABY, GO FUCK A DUCK



hör ni hur josefsson håller på? han är lite pinsamt.

THE THOUGH ALLIANCE SOMETHING SPECIAL



så jävla underbar.

SEND YOU A KISS GOOD BYE

tänkte nyss ladda upp en grymt farlig bild.
men jag är för feg för att våga gör det skall ni veta.

idag vet jag inte vad jag skall hitta på, vet bara att det blir nudlar och tv nu. sen skall jag träffa lilla pia. så ja, jag kanske skall släppa datorn och The tough alliance. mmmm, så underbar musik! fast iof, jag kan inte stänga av datorn. för då kan jag ju inte ladda mobilen. esch, av med skärmen bara. och johanna, du FÅR komma hem nu. det är helt okej!


HEY PRETTY BOY, JUST A TRIP?





dagen började med att jag och arpine såg på bio. harrypotter och halvblodsprinsen. saken är den att jag trodde att det var sista filmen. så slutet SÖG totalt. men sen fattade jag, aha..det är inte THE END. då blev filmen bättre. efter det så gick vi hem till mamma och där träffade vi också maggie. de skulle ut och ta en "kaffe".. men jo tjena. sen så fixade vi mammas hår lite. till sist drog pinglorna och jag satt kvar med arpine. vi drog i oss shottar.. inte riktigt min grej. till sist, efter hundra samtal och trehundra sms så kom vi iväg till norby.

SAVE THE CHILDREN



jag gillade typ mitt hår när det var sådär.

SAY IT TO ME BABY



snart blir det harry potter med arpine.
nerds. nerds. nerds. nerds. nerds.

SEND YOU TO HELLA BITCH

nope nope nope nope yes nope nope nope nope.
let's make food togheter in a lovley symphony.

nu skall jag laga nudlar. kom och mys med mig då. för du är ju en slyna, så varför inte fånga en hagga? nej nu är jag dum. så kanske läge att lämna datorn? maybe.

COME HOME. PRETTY PLEASE..


SOME SAY HAVE A NICE DAY.. AND I DO TO

Be all that you can be.
Be all that i'm not bby.

saknaden kom snabbt må jag säga. anna lockade fram allt det fina inom mig igår genom hennes inte allt så fina historia. jag tackar för det. igår fyllde johanna år, så jag åkte till henne en sväng och där var det mysigt. det var ju bara ett förhinder där, slyna. vi kom på ett namn, miss handikapp slynfnask. good enough for you? men men. efter en stund så drog jag vidare till mary och mamma petra(nu skojar jag HA-HA.. kul). vi satt och luffade med lite öl och musik. vi ringde också simon som tokar. men hans mobil var ju knappast på? hm, slyna. efter en stund började det spöregna. och jag var ju tvungen att cykla hem sen.. heheh. jag har nog aldrig varit så blöt. tack för den simon. no more sunshine? sen fick jag också ett tragiskt sms av caroline imorse. hehe, det var nog det sämsta jag hört. var är alla pojkar på väg egentligen? när jag kom hem fick jag ett sms av simon. "skulle inte du komma..?"







ST ANNA AND ALL THAT CRAP




hahah stört.

MY MOM SAID: DON'T BE LIKE HER



pinsam på riktigt.

THIS IS ME... OH NO


MOTHER OH MOTHER FUCK MY FATHER

fan vad pissnödig jag blev. åh vet ni hur skönt det är med vattentoa eller? inga mer baja major och inga mer dass. fy fan så skönt. nu är jag på bra humör. ikväll träffar jag arpine och då skall vi mysa och ja. FYFAN! jag är pepp. jag vet inte varför? jag känner bara att jag behöver pissa nu. men tyvärr så är toan upptagen en stund framöver. oh snap. men ja, så nu är det lite synd att man inte är på hultan eller hos morfar. man kunde ju bara sätta sig ner i gräset där. esch. men det löser sig! NEVER SHOUT NEVER HARDCORE SUPERSTAR P!NK RAMONES ESCAPE THE FATE PLUS ATT JAG DÖR AV SVETT

I LOST MYSELF IN US

jag börjar med att säga, du är störd.
sen fortsätter jag med att skriva, det är helt okej för min del.
att solen skiner gratis är lika självklart för mig som att jag aldrig någonsin kommer kunna släppa taget om dig. om jag har accepterat det vet jag dock inte. du gjorde mig aldrig illa även fast jag alltid kom hem med skrapsår och svullnader över hela kroppen. psykiskt tröttade du aldrig ut mig men jag kunde sova i dagar och drömmarna ledde alltid till dig. du hade det där, som alla pratade om så himla mycket. ni bör dock veta vem det är ni talar med. det är jag, och jag kan inte tycka om folk. folk. folk. så varför tyckte(okej, jag rättar mig själv nu "TYCKER") jag om dig? var du kanske en häst? för hästar kan jag dyrka och älska. eller kanske en liten valp..? för vem kan motstå de där blänkande ögonen. ja, du kan i vardera fall inte ha varit en människa. jag skall inte förneka att du har betytt även fast du har fått mig att må som en mördbultat banan. jag har aldrig varit mer känslokall än när jag var med dig. varför? varför kunde jag inte visa vad jag egentligen menade. jo idag har jag teori. det var nog för att jag aldrig har behövt visa att jag tycker om "folk". de kom, myste, tyckte om mig och gick hem. jag var nöjd, de var nöjda. de behövde ju aldrig bli bundna till mig. för jag var ju bara en pinne som aldrig tyckte om någon. jag utnyttjade ju bara "folk". sån var ju jag. visst, lite sant är det väl. men nu, nu var det annorlunda. jag kanske aldrig sade att jag tyckte om dig och jag kanske aldrig visade det. men NU kände jag det. nu fattade jag varför människor kunde gråta över pojkar. nu fattade jag. kärleken är hemsk. och det är väl det som gör den så underbar. jag vet mest bara att när jag kollar på dig, så blir jag galen. jag hade dig, men JAG sumpade det. och varför gjorde jag det? nej, det vet ingen. inte äns jag. så nu har jag en fråga, skall du någonsin komma tillbaka till mig, för det skulle sitta så fint just nu.
jag avslutar med att skrika, FÖRLÅT.


så himla likt mig. sarah.

OH MY FREAKIN MOTHER, YOU LOOK GOOD.

godermorgon fint folk. idag har jag fått sova ut på riktigt. nu har jag grymt tråkigt och tänkte att jag skulle se om jag kunde hitta något skoj att göra. förutom att röka ihjäl sig på balkongen. ehhehh. pigg på mat är jag också, jag har ju faktikst mat här hemma. så jag kanske skall tillaga något smaskigt? några bilder från arpines kamera blir det inte nu utan de blir senare för hon skall till sin pojkvän. men ja, jag har MUSIK nu.


haha så nu blir det ett töntinlägg..

FRÅGOR
Ditt fullständiga namn:
matilda eléonor sandell.
Hemlighet du nu tänker berätta: jag är fuckad.
Någonting du vill att alla ska veta: jag är väldigt speciell och jag förväntar mig inte att du skall förstå det. 
En vän du älskar: mig själv <3
Någonting du vill ändra i världen: jo en massor. men vi kan börja med att döda alla dumma.
En dag du alltid kommer minnas: när jag blev jagad av ett vildsvin.
Någonting du ser fram emot: resten av sommaren och skolan?
En vän som vet mer om dig, än någon annan: kanske cecilia..
Någonting som betyder så mycket för dig, att du skulle dö för det: nej tror inte det.


ÄRLIGHET
Har du sagt hora till nån lärare?
 jag vet inte vad jag säger när jag är arg. så kanske..
Har du legat på sjukhus, på grund av narkotika eller någon annan sorts drog: nope.
Tar du droger: nej, inte direkt.
Har du svikit någon: haha ja. faktiskt. men ännu fler i tankarna.
Har du tänkt tanken att mörda någon: ja men gud ja.



FRAMTID
Vill du ha barn:
ja det tror jag säkert att jag vill.
Kommer dina betyg vara tillräckligt bra för att gå vidare till gymnasium: jag går redan på gymnasiet så ja.
Vill du gifta dig, och med vem:
nej det vill jag nog inte..
Finns det någonting du vill göra innan döden: ja, något läskigt.. men det kan jag inte säga.
Är det någonting du absolut vill undvika: det som händer, det händer. MEN JAG VILL INTE BLI VÅLDTAGEN. 



KÄRLEK
Tar du kärleken på allvar:
jag vet faktikst inte.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej, men det kan ju vara början till något.
Tror du någon kan leva med samma person resten av deras liv: alltså jag gillar inte kärlek just nu så jag säger nej.
Är du singel:
totally.
Vill du vara tillsammans med någon: alltså jag vet faktikst inte.



RÄDSLA
Känner du att någon/några går för långt ibland:
skojar du eller?
Har du känt att någon förföljer dig: ja typ alltid. paranojan.
Har du blivit överfallen någongång: yes det har jag.
Går du runt och undrar över att hemska saker ska hända: har sådana perioder ibland, ja.
Tror du att det finns svar på saker där ute som du inte kommer gilla: men driv.
Är du rädd att folk ska uppfatta dej fel: haha nej jag är GANSKA van med det.


LYCKA
En enda fråga, ett enda svar, Ja eller nej..
Är du lycklig:
haha jodå.




AND ALL I COULD DO WAS TO SAY: DO'H

OCH JAG SKOJAR INTE!




AND SO IT WILL BE

man kanske skall dra sin kos från datorn och slänga sig i sängen? jag brukar behöva säga sådär tretton gånger innan något händer. men nu skall jag faktiskt bara diska, slänga upp lite låtar på mp3an och sen hälla upp vatten till mig innan sängen kan locka mig. jag har ju varit utan min säng i två veckor. först hultsfred och sen morfar och sådär. plus att jag sov med en tokig tjej som andades asahögt och typ skulle kissa femtielva gånger och bara det var på natten. och vem var tvungen att följa med varje gång om inte jag? mmmm... ja, men nu rullar livet på och imorgon skall jag se på alla filmer och kort på kameran (arpines kamera). jag kommer bokstavligen dö lite snyggt! nu hoppas jag på något annat kul i sommar.. GODNATT!

AND WHO ARE YOU TO TALK?




SPEND A NIGHT WITH YOU BABY







här är några bilder från veckan som jag har spenderat i östergötland. fler bilder finns, fast på arpines kamera. så imorgon kommer fler bilder ploppa upp. härligt va. nej nu kanske jag skall sova? haha.  


sug kuk

jag är trött och dåsig. nu blir det en promenad med kameran tror jag. sen måste jag packa väskan. åker ju till morfar på onsdag som sagt. jag är för ledsen för att orka skriva.

ÄHHHHHHHHHHHHHHHH! på dig din lilla...

MAYBE I'M HOME OR NOT?

HEJ!
hemma ifrån hultsfred. jag hade det grymt kul där borta. angelica och jag alltså.. plus några flak cider och sån skit. hehe. men nice alltså. jag vet inte vad jag skall skriva. men snart kommer lite bilder upp.. men jag åker iväg snart igen. redan på onsdag.



förresten, jag tvivlade på dig.

IN MY DREAMS I ALWAYS FLY

HULTSFRED IMORGON!
pratade nyss med min kusin elinea på telefonen. hon var framme och hade lyckats sätta upp sitt tält... efter lite krångel. själv så försökte jag och angelica att sätta upp vårat(lila och blåa)tält. det gick på typ fem minuter!! men att senare packa ner tältet var inte lika lätt.. haha..



GO TO HELL FUCKERS



äckliga jävla myggor, måste de finnas?

OMG IS THIS REAL?





ja, hultsfred snart då! lite packning från idag!

BOMCHAKALAKA IN THE RING

och ett instick innan jag drar ut och fotar!
jag vill ha detta armand. så någon borde köpa det till mig.



SO LET ME BE AND LET ME SING



haha är vi snygga? fan, jag blev sugen på en promenad. så nu sticker jag ut med kameran.

SUMMERSMOKE?

nu blir det till en rökare på balkongen. tjoho. jag tror att jag behöver ta på mig en tröja faktikst, ser inte så varmt ut. åh, imorgon plus en dag. YE MAN! arpine väkte mig i morse. fy skäms.


SWEET TIMES JUST LEFT SUGAR



haha fyfan. jag tror att detta var i åttan. när skolan fyllde år. vi var coola.

SLEPP TIGHT MY FRIEND

nej nu måste jag skriva lite också.
imorgon(idag) åker jag hem till mamma med min packning. sen så blir det väl tvmys med ma'msen. i guess? men vem vet. och på måndag kommer angelica, jag antar att vi handlar lite saker då. sen blir det middag och så måste vi försöka sätta upp tältet(för att se så att inget fattas och sen ja.. det är ju alltid bra att kunna sätta upp tältet). snacka om att jag kommer fota då. haha. jag kommer också skicka iväg mamma för att handla lite sprit. tjoho. sen blir det till att sova..sen rullar timmarna in på tisdag!!!! you know the date for hultsfred(festivalbussen). det skall bli så himla kul det här.  jag är glad att jag åker med just angelica FAKTISKT! hoppas att du fick se lite dregen och du har väl inte drunknat va? nej nu skall jag sova. god natt!

WAS IT SO GOOD OR BAD?





LET THE SUNSHINE IN



det är sommar. om ingen trodde det.

THE FUCKERS CAME DOWN YESTERDAY




om inte uppsalas lyckligaste.
hämtade mina biljetter idag.

snart kommer dillen till mig.

LOVE THE UNDERGROUND



han är helt sick.

JOHNNY FREAKIN DEPP


SOMEDAY YOURE GONNA BE OK



en kväll hos stina. på hennes födelsedag. vi grillade, åt och myste med vattenpipan. jag vaknade upp nu och kände att jag har lite ont i halsen. efter allt så drog de flesta på le partaj, men jag cyklade hem. ovanligt. jag ringde angelica en sväng, och vet ni vad pappa har köpt till mig? jag lagar upp en bild ikväll. men nu skall jag cykla till mamma. och när hon kommer hem från jobbet så skall jag be henne köpa cigg! tjolahopp!

JUST LIKE A BLACK FUCKING BIRD



se så lilla flickan.

SNEAKPEAK OF THE SONG ME ME ME

igår var jag hos stina med arpine.







STILL JUST A BANEMAN



så jävla äckliga!

SLIP THAT SPOON AND GIVE IT TO ME



känner mig som en ko idag. och kossor är ju snygga? mycket välskapta och mört kött. så ja, mina liknelser är väl till de goda. men men. är det bra att vara en ko? dunno.

STAY READY AND ALIVE

okej godermorgon. haha det första jag fick höra av pappa igår när han kom hem var... åh men inte sådär tilderilda. och varför ligger det en läskflaska i vardagsrummet? du måste ju hålla ordning. han frågade inte om jag hade haft det kul eller om jag hade blivit rånad eller sådär. nej nej. idag kanske det blir båt? jag vet ännu inte. och oliwer med sina jävla sms: hatar du mig? vad är det om liksom.

EY YOU, COME HERE!

åh men okej. idag var en seg dag. jag städade och sånt där sen kom arpine förbi och sen bestämde vi oss för att gå till hennes jobb. det är några kilometer/typ lite över en halvmil kan jag tänka mig. när vi går och sådär så skriker arpine: åh titta! hon pekar uppåt så jag kikar. då ser jag en fågel och något annat. sekunden senare så har jag bajs på min tröja. haha. sug! så ja, nu har jag en rosa fläck på min vita tröja. haha, fågelskit gör alltså vita kläder rosa. alltid bra å veta. men men. nu sitter jag här och kollar på när arpine jobbar. chilllll.

SEND ME A KISS FROM HEAVEN

borde man börja med dagen outfit? jag klär mig ju ändå lite annorlunda så att säga.. hm, eller är det något jag har fått för mig kanske. men men, det kanske man skall börja med. tjolahopp. i do not know.


PULL ME AWAY FROM YOU BABY





dagen började hos stina och där fick jag träffa hennes valp. underbart söt var han. efter det drog jag till stan för att träffa arpine. jag såg också angelica i uppsala! skoj det. efter lite inköp så kom arpines kille robert och jag fick en snilleblixt: ja! bio. så vi gick på bak(smällen/smällan?) och den var kul. efter det drog vi ut till lurbo och senare fick vi skjuts hem. nu sitter jag här och tänker på att det är sista dagen ensam hemma. lite synd, men jag får tillbaka min kamera imorgon. så bered er på foton framöver.