MY BOY DO NOT LOVE ME

sitter och ryser till en duett på tv. nej. jag är ledsen, ledsen på dig.
plus att jag har ett till hål i läppen. TACK SKITPIERCING! (ja, jag grät också)

pappa är tillbaka på sjukan nu och livigina skrämmer mig med svinviruset. ja, denna dag kan ju inte annat än att bli bra. det blir i alla fall en sväng på stan med nella och livigina.

sen måse jag ju få gratta caroline.


(absolut de snyggaste bilderna på oss...)

MY HEART IS LIKE..UHMM

VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT
ja, när jag var hos livigina nyss så fick jag ett samtal..det var cesse och hon sade att DREGEN bodde på samma ö som emelies mamma/moster/något. och ja, de ser honom ofta. och ni tror att jag typ lever nu eller? det blir nog att åka till ön med kikare och en påse "sov-aldrig-utan-kolla-på-dregen-24/7-piller". MMMMM DREGEN. åh jag måste andas.
VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT


HOW DO YOU?


AGAIN AND AGAIN


WHO SAID I CAN'T BE SINGLE?

idag köpte jag lite saker, typ som godis, choklad, mat och dricka. men också lite till, vilket ni får bilder på. tjoho.
jag var för övrigt på stan med nella och joel. 
ett
litet och ett stort. (hehe)


det skall föreställa en tröja i alla fall. sen blev det lite puder och sånt gay. imorgon är det valborg om någon har missat det.

BABY, THAT'S SO YOU

några bilder från gårdagen. haha, det var en cpdag.


innan gympan, här på cykelturen till skolan.
med sommarfräknar och allt.här träffade jag lilla sötamanda.och här har vi nellas öga, samt jag efter idrotten..
jag trodde att jag skulle dö.


THIS IS ME AND MY SCHOOL
ja jag gillar gk.

I WILL TAKE YOU THERE

idag mailade jag min mattelärare för fan heller att jag vill fortsätta matteB, ja det är bara fem veckor kvar med också fem arbeten och fyra prov och nationella? hell no.

"hej på dig lotta, igen..
jag hoppas att det gick bra att jag mailade mitt arbete senast?
jag vet inte riktigt hur det här med matteB känns, för det har varit så mycket tjaffs kring svenskan så att det har tagit upp all energi. jag har halkat efter i matten och nu orkar jag inte ta igen det. men vad skall jag göra? mamma är bortrest och pappa kan inte hjälpa mig, jag vet att mattestugan finns men det är inte tillräckligt för den hjälp jag känner att jag skulle vilja ha. OCH jag vägrar att läsa matteB i tvåan, så jag funderar på att hoppa av matteB om man kan det? så får jag väl läsa det på komvux eller något annat lustigt. för nu börjar jag skita i andra ämnen(det brukar bli så för mig) och jag vågar inte riskera det.. eftersom att matteB ändå inte är obligatoriskt.. men hur funkar det om man vill "hoppa" av..? kan man göra det eller är det så att man bara får ig och ja..skiter i att gå på matten och sånt?
 
mvh matilda i mp1d."


där har vi det lilla mailet. fuck för matteB och att maila lärare, det är jobbigt. haha. jag skall också skita i matten idag. alltså jag vet inte var jag kommer hamna i tvåan? skall jag gå om eller?
fast fan heller jag bryr mig inte..egentligen? det är bara mamma och pappa som skulle sucka. men vad fan, det är mitt liv och mitt val. jag försöker i alla fall LITE.

MEAN MEAN MEAN MEAN MEAN

ja ni kan vara elaka.
men inte som jag kan.
det var det ni glömde.
suckers. suckers.

ITS ALL ABOUT YOU MY GIRL(livigina och hennes piercingar och sånt...moahah)

ja idag blev ju som idag blev.

men jag som skulle träffa simpap och några ikväll. fast jag tror att jag får dissen av simpap. tack candyman och sunshines. titta jag är ju snäll, men du är ond som sagt. ja, men okej skolan går ju bra för mig. no no. hejdå. jag tänkte hänga mig i en björk inatt..

WHY IS THIS SHIT CALLED LOVE

dagen i sina stora drag...tror jag.
det började med att vi åkte till skolan som sagt, sen åkte vi till internationella och träffade på simpap och oskar. senare gick vi till boland och åt där horbocken visade sitt äckliga tryne. efter det gick vi tillbaka till internationella och så mös vi där. men till sist drog vi till bryggan för att träffa joel och valle. nu är jag hemma och sur på godismanen. var är mitt candy??

(just det, nella spydde och jag gick inte på några lektioner idag..)

THE SIMPLE PLAN WAS LIKE THIS

morgon. god morgon.
vi skulle alltså cykla till skolan för att nella hade matte, sen skulle vi kanske skita i svenskan och åka till internationella. för att senare äta på boland och åka tillbaka till skolan för gk. men vi kom till skolan vid en timme innan. wo-oh. 

TIME WILL SHOW

okej. nu till gårdagen som skulle ha blivit en mysdag med grill och sånt.. fast det blev ju en tråkig kväll i stadsparken, tacka david för allt trevligt sällskap i varedra fall! sen så ville jag verkligen pissa, men kunde inte göra det ute i buskarna..vet inte varför. så jag tvingade på mig hem till simpap och så fick jag äntligen gå på toa..mmmmm. efter en stunds mys hos simpap så drog vi och än en gång tacka david för följet. han följde mig hem och sen kom cesse med hennes bror och co.

mycket godis, god mat och film gjorde min kväll. tacka alla goda människor. men du, simpap, du är ond du.

BUT IT MAKES ME SADEscape the Fate's Ronald Joseph Radke's has been sentenced to 18-48 months in prison after a two-month run from authorities.

Photo: U.S. Marshals Office


It's like something out of your typical rock 'n' roll playbook, a rock star on the lam for jumping parole. But in the sad case of 24-year-old Ronald "Ronnie" Radke, the former lead singer of popular local punk band Escape the Fate, substitute typical for tragic. The singer was taken into custody Monday afternoon after failing to check in with his probation officer and ending his nearly two-month run from the law. Radke currently is in custody at the Clark County Detention Center.

Calling him a "post-hardcore fugitive rocker," the U.S Marshals Fugitive Investigative Strike Team apprehended Radke Monday night at the intersection of Arroyo Grande Drive and Sunset Road around 5 p.m. According to officer Debbie Lupe, a spokesperson for the Nevada Department of Public Safety's Parole and Probation division, a warrant for the former singer's arrest was issued April 23 after he failed to communicate with the office since March 13. "We had been communicating with him, but we lost repeated contact shortly after," Lupe said.


Law enforcement apparently had no leads on Radke's whereabouts until his KVVU Channel 5 (Fox 5) broadcast his fugitive status on its 10 p.m. news program on June 12. According to the U.S. Marshals press release, tips then began pouring in immediately. More than likely, Lupe says, Radke's status as a popular former singer and his popularity allowed him to avoid arrest temporarily as he could hide with the aid of friends or fans.

Also, according to the release, Radke had been soliciting friends and fans for money so he could apparently "re-form" his group after the band split with the singer in January. (Ex-blessthefall frontman Craig Mabbitt has since been installed as Escape the Fate's new vocalist.)


The Marshals press release indicated that authorities believe it is doubtful has been used to fuel any musical endeavors for the former singer, and instead has most likely been used to fuel the singer's documented narcotics abuse problems. A representative with California-based Epitaph Records -- Escape the Fate's record label -- declined comment on the case.


A source close to the situation who wished to remain nameless says Radke's issues with drug abuse are widely known and problematic, especially leading up to the days before his arrest. Radke has been arrested numerous times for narcotics possession since 2006.

During his January sentencing for his part in a May 2006 desert fight that left 18-year-old Las Vegan Michael Cook dead, District Court Judge Donald Mosley required Radke to enroll in a drug rehabilitation program as a condition of his probation. Mosley stated that any violation of Radke's suspended 48-month sentence would result in Radke's immediate incarceration.


Radke started Escape the Fate with bassist Max Green in 2005 and released one EP, No Sympathy for the Dead, in May, 2006 and one full-length album, Dying Is Your Latest Fashion, in September 2006.
ja annars hade jag nog velat gifta mig med honom.


YOU MADE MY DAY EVERYDAYSTUPID SHIT MAKES ME WEARD


var nyss ute på en promenad med lexie, fred, ted, tassa och cesse. jag har fan problem och nu blev jag så trött. så står och velar om jag skall till norby(eller var fan de är) eller om jag skall stanna hemma och typ sova. men kan ju alltid vara kul att komma ut lite i guess.
skickade ett sms nyss där det stod: Mening att jag kommer? haha förlåt att jag tjatar MEN.
fick ett svar nu där det stod: Rätt sent så egentligen inte:) men vi ses i morgon:)
hmm..haha..trevlig kille det där. men då slipper jag cykla då.

NELLA STOP IT

nella tror inte att jag kan göra sådana smiiiiiiliiiiiiisar. that's a lie. men jag gillar att uttrycka mig med text och inte en jävla massa gubbar.haha töntnella. och nu får jag inte tag i cesse....

OH IT'S LIKE OLD TIMES


våran älskade lilla nörd. 
men vad hände?


han var ju typ världens sötaste, vilket ni ser här till vänster, men vad har hänt? han ser ju ut som att han har ätstörningar och typ inte sover och knarkar för att orka med livet.. nä jag vet inte var jag skall ta vägen. arpine, våran söta lilla unge det här ju.

SOME OLD FOLKS

jag vill att simon skall ha långt hår.
hm, ja hittade några gamla bilder från vårat hängställe. just denna kväll var jag ju inte med, så känns lite gay. men bildern aär ju fortfarande lika snygga...

I DO BELIEVE THAT

men tja. idag hade vi engelska nationella, uppsatsskrivning. gick relativt bra och vid lunch sjukanmälde vi oss och stack till stan. där skulel vi träffa joel men han kom sent och man kun ju bara åka på busskorten i en och en halv timme. så det gick ju åt pipsvängen. men vi gick och mötte några kufar. och i morgon blir det grill, jag nella och liviana skall grilla och sedan kommer några andra. men först lite girltime tycker jag. ja, det har varit en stekhet dag, mycket fint. och nu är jag nykär i en ny kille igen. haha, the boyradar is on. 

DARLING, LEAVE ME

okej idag är den död dag. igvarning som väntade på mig här hemma, en massa prov jag skulle ha gjort förra veckan har jag inte äns börjat plugga till. nej nu är det kana nerför. jag tror att oskar blev rädd för mig idag också.. haha. tönt. jehepp, nej men jag måste langa upp en bild.vad tycks? haha inget snyggt arbete och dessa piercingar skall I C K E vara snygga utan mer roliga och lite annorlunda. aight? nej nu skall jag se om jag får tag på cesse igen, våra mobiler gillar INTE varandra.

MATH TO THE HOE

jadå, jag fick ett G på provet och inte så långt från VG heller. fantastiskt. en uppgift som jag gillade extremt mycket:


nu skall jag åka hem hade jag tänkt.
MEANWHILE I GO AGAINST


mitt gkblock.

nej imorgon är det engelska nationella och nu sitter vi här och har en tyskt/engelsk hemsida och gör en massa glosor typ. ja livet glider på och snart är det ett galleriaevent här på guc. världsbokdagen är det. författaren bakom linas kvällsbok kommer hit. coolt.

OR AM I A MODEL?


nej nu är det nog. jag måste ut. cesse, hej hallå vovvar.

I'M NOT A SUPERMODEL

okej, jag tycker att denna dag har varit skön och seg. inte rökt en enda cigarett idag och igår blev det ju bara en. mycket bra och så skall det fortsätta. men jag vill kirra ett paket idag mjao.
och vet ni vad? jag saknar en viss pojke. men sånt skall man ju inte prata om, inte med någon. men visst kan jag ha känslor. även fast folk inte tror det, kan jag vara mer än arg och irriterad. O F T A S T är jag ju glad. 
idag kom jag på mig själv tänkandes på hjärtan(så fjäänt)..tur att de skapade ett fake-hjärta. låt mig demonstrera.bilden ovanför den längst ner höhö, är ju lätt coolast. men på alla hjärtans dag liksom..då känns det inte så passande, det hör mer till emoteckningar typ. åhh.

THAT'S THE TRUE SUCKERS


IT'S BEEN A WHILE
this is the shame.
2007

THIS IS TOTALLY WRONG


seriöst. han sjunger som en flicka och det låter underbart, och kolla vad simon gör.

http://www.youtube.com/watch?v=ARuzMqo6A_I&NR=1
detta klipp är jävligt coolt det med, en gammal tant!!


BUT THAT'S JUST ME

hola allt snyggt folk. jag kom hem för en timme sedan och kom på mig själv med att inte ha ätit mer än lite sallad och två tuggor av en pannkaka. så jag får väl tillaga lite good stuff pretty soon i guess(coolt med engelska sådär). jag fick panik idag på gkn, för jag kom inte på vad ett typsnitt hette. haha, vilket faktikst är viktigt när man går gk. så jag ringde cesse, men hörde inte henne och ringde pappa, men hörde inte honom. de hör mig men jag hör inte dem, plus att det inte går några signaler så jag vet aldrig när de hör mig. så bli inte irriterade om ni inte når mig, smsa istället då bara. jag hatar min rosa mobil. men jag hittade typsnittet till sist tack vare pappa som ringde upp(då funkade min mobil). vilket resulterade i en bild till ett block på gkn(skall upp senare) och en bild här hemma.. typsnittet heter impact label.GKFANTASTIC

haha ja en rolig morgon, tack oskar. för att du är lite annorlunda, sånt är kul. ja nu sitter jag här på gkn och skall göra några vägskyltar, roliga eller opassande. jaops. så står det till plus att vi får sluta elva, livet är ändå eländigt!

YOU CAN CHANGEdet är lite klasskillnad på hennes då och nuvarande fotograferingar tycker jag. inte för att det är något fel med naket, men på fel sätt så kan det bli tackyy.

YOU MUST TAKE CARE OF YOURSELFjag ändrade två bilder. men ja tänk om det vore så?WELL....AA..I AMen mycket mycket bra låt.

SHOULD I MAKE WAR?
men å jag vill verkligen bara pierca mig nu, överallt också.


WELL I LOVE MY DREGEN


MAHOLA BABY

det blev ännu en dag hemma. men jag mår mycket bättre nu. hell yeah för antibiotika. bronkithostan har nästan försvunnit helt???? underbart.

min dator är lite seg nu, just eftersom att min bror laddar ner något. så bilder får ni senare. nej, nu skall jag laga lite "frukost" och mysa framför gamla oprah-avsnitt.


MAYBE I WILL KILL YOU?

jag tror att jag blir hemma imorgon också, mår ju sisådär. faktikst lite synd att jag missade svenskaprovet. för staf-FAN hatar mig ju redan och sånt...det blir nog bara värre nu.kanske skall man pierca sig såhär? kanske fult, men lite annorlunda ju?

åhhhhhhhhhhhhhh vad jag vill ha hultsfred och nämnde jag att jag träffade en sheltievalp på sheltieträffen? jag tror att jag dog lite där. för den var jädrans söt. ja, ni vet ju..valpar. haha man blir ju så sjukt valpsugen. men man måste tänka på hundens bästa, så om några år kan jag införskaffa mig en familjemedlem. ne men nu skall jag sova tror jag, klockan är inte mycket men mitt huvud bultar. och sho len till johanna.


NO NO NO IT CAN NOT BE LIKE THIS

okej. hej jag hatar dig och dig och dig och dig och dig och hela erat gäng och de som ni umgås med och sen har vi ju era killar. a men spya. hejdå.

MELT DOWN ON THE SURFACE

men okej, nu sitter jag här och är så himla sjuk. till och med min mamma bad mig att stanna hemma. fan det har aldrig hänt förut. men jag sitter här i en djup bronkit och tycker lite synd om mig som måste cykla till pappa ikväll(även fast jag är sjuk) just för att mamma åker till göteborg imorgonbitti. men det blir väl glass och mys i soffan. lite senare kanske jag solar på balkongen med en cigg i handen. fast jag måste sluta upp helt, mina lungor börjar vika sig totalt. så ja, försök ett till att bli nyttigare(skall bara röka upp det paket jag har)..fast det är ju typ bara tre kvar. men jahaja. nu måste jag bara berätta vad bronkit är så att alla fattar.

"Bronkit är en inflammation som sitter djupt ner i luftrören, och som leder till att stora mängder slem bildas, och måste hostas upp. En vanlig orsak till bronkit är rökning (rökhosta). Akut bronkit (luftrörskatarr) är ett vanligt sjukdomstillstånd som behandlas ofta med antibiotika. Den ger hosta och hör vanligen ihop med en förkylning. Vid akut bronkit har luftrören och bronkerna plötsligt blivit inflammerade. Detta orsakas av virus och/eller bakterier, och i sällsynta fall av damm, luftföroreningar med mera. Kronisk bronkit (luftrörsinflammation) hör till gruppen kronisk obstruktiv lungsjukdomar. Kriterier för kronisk bronkit är produktiv hosta i minst tre månader under två år följande på varandra. Återkommande luftvägsinfektioner och ökad mängd slem i luftvägarna är typiskt. Vid kronisk bronkit kan också framför allt luftflödet i luftvägarna vara nedsatt. Rökning är starkt kopplad till kronisk bronkit, och rökare uppmanas sluta röka. Luftvägsinfektioner behandlas vanligen med antibiotika, och rekommenderas andningsgymnastik."

det gör också jävligt ont(jag vet att det låter sjukt äckligt..men det är inte så farligt på den fronten) och så blir man så irriterad på att man inte kan se film med familjen utan att man stör med sina jävla hostföreställningar. bronkiten medförsig också trötthet, slapphet och irriterade ögon samt att man blir jävligt varm. så hej då och tyck synd om mig. lite.
BUT YOU CAN'T BE WHO I WANTwelllll i was a hippieman before my operation.

MEAN GIRLS ARE MEANehum. det blev pannkakor igår och nu efter lite sömn så är vi redo för skokloster. där vi skall på sheltieträff, mymys. jag har dock så jädrans ont i halsen..

BOM CHICA BOM WOM

nu sitter jag här hos cesse igen. idag har jag bara cyklat och grejat. vi pimpade cesses bil och handlade foder to the vovvarna. nu hoppas jag att det blir pannkakor or kladdkaka?

HOLA GIRLS
hey you. nu sitter jag hos cesse, proppmätt och dödstrött är jag. så nu blir det tid för att lägga sig och sova, för i morgon blir det shopping på lantmännen(eller vad det nu än heter).ESCAPE THE FATE BROTHER

förresten. escape the fate gör mig blöt i trosan.
hohoho

I'M NOT THE KIND OF GIRL YOU TAKE HOMEmen hej hallå. lite dålig uppdatering, fast det är inte så konstigt. har ju en bror som sitter vid datorn hela dagarna. ingen tjej som vill ha honom? så jag slipper honom här hemma. jag langar upp en bild på honom lite senare. förresten så finns det X antal människor i denna värld som faktiskt borde gräva ner sig själv under jorden. ärligt talat, får jag inte vara ateist? ja, jag tycker att kristendomen står för mycket ont. jag tror att kristendomen har orsakat mycket, mest dåligt, men säkert några bra saker också. det är vad jag tror. men inte kollar jag ner på kristna människor för det? åh. nej jag blir så sur på min lärare. förresten så är jag afrikan enligt honom.

åh okej förlåt. jag är JÄTTESUGEN på hultsfred.

LA LA LA LANDåh multimedia igen. den lektionen där jag ALLTID jobbar va? nä, idag var en röddag och den förgylldes lite av kung fu ****** också. hihi, men jag tror att jag faktikst måste plugga lite. plus att jag pratade med angelica om hutsfred nyss, åh blir lite sugen.

MAYBE I SHOULD DIE?

just nu sitter jag i skolan och vi har engelska med pär/per.. igår när jag kom hem såg jag ett fetestort rosa påsklägg med rosett på i mitt rum. tack mamma. jag vill ha svaren från biopsin så att jag vet att pappa är frisk.

YOU CAN BE SMART OR DUMB


WELL ALL RIGHT THEN

humma. idag började jag i min nya klass,  blev det. vi var alltså 23 elever totalt i klassen varav 12 kom från min gamla klass. skoj..eller inte. klassen verkar okej och man kommer säkert trivas när man har gått i den ett tag. efter skolan(vi slutade halvett) så gick jag på stan med johanna och hennes vän. och så träffade jag på arkinine och livigina. väl hemma så drog jag till cesse och vi lagade mat(okej HON lagade mat). nu är jag hemma med min nyopererade pappa! tacka bra doktorer.

JUST FOR THE RECORD

förresten så failade jag på matteprovet idag. kul. hejdå matteB.

A VIRGIN WHO LOVE THEM ALL


hm, men nu så är det väl bara jag som är ett äckel? jävla fåntratt den där jonas. annars en mycket fin dag med sol och lite vattenpipa längs ån. det var jag nella, amanda och johanna. senare gick jag och johanna till burger king för att äta haha. notis: ah, nej jag orkar inte med fler supersnälla människor. det är så genomfalsk. det är fan värre än sådana som bara prata skit.

DO YOU MEAN IT?

just nu känner jag min sliten. igår hade vi sol och det var ju skönt, idag är det monligt..men okej. klockan är ju bara åtta. senare idag skall jag till mamma och det skall ju bli skoj. just nu är jag jävligt röksugen så det får bli en cigg på balkongen. och skit på gucs hemsida, den laggar så jag kan inte kolla schemat. gå och fixa det datatekniker.... jag tror att jag tänker äta upp mitt påskgodis nu, framför tven.DAD? NO PROBLEM. MOM? OMG.yes men kanske då. sen är ju angelica min flickvän på hultsfred. så sug. grattis till din piercing!!

JOHN LENNON AND YOKO ONO

äntligen hemma. usch för den där resan. den var faktiskt rätt dryg. sjuka människor, skrikande barn och en hemsk hetta(inte för att jag klagar but..). men nu är jag hemma och skall snart sova i min fantastiska säng. mmmmm. imorgon börjar ju skolan och ja, min nya klass kan jag snart hälsa på. tacka johan för skjutsen också.

YOU TEARIN UP MY HEART

ja imorgon åker jag hem. hejdå ronneby. suck.

HELO NEW YOUigår blev det lite partaj fast utan alkohol då. bra. det var några roliga filurer i ett roligt hus. senare gick vi ut, vi skull vidare. men som ni vet. jag är för ung för krogen och det var fullt med vakter så sug. icole hade tydligen flörtat lite så det skulle gå om vi ville. hehe nejtack. hm, nu sitter jag i alla fall här med en blödande tå och påskgodis. tacka maria för det.

MY MISSTAKE OF YOU

nu skall vi dra ner på stan. jag linnea och icole. vi skall säkert sola och så. skall senare berätta om min mardröm...

I WANT TO LIVE WHILE I CAN

det blidde lite twilight och mys hos sanna. men nej, nu skall jag sova. goder natt då.

I DON'T WANT TO SMOKE

nu kom maria hem med chips till mig och linnea, gullig faster det där. nyss drog linda hem och snart skall vi till sanna. eh, nu går jag fan ut på en cigg. jag väntar inte längre på dig din lilla nörd...

IF WE LIKE IT OR NOT

idag var jag nere på stan med linnea och hon solade. efter en stunds mys i solskenet så  kom linda, det var år sedan jag träffade henne. så det var kul. vi åt kebab mmmm. sist så fick vi åka bil med linda, hon har nu haft körkort i två veckor. hihi.


I LOOK TO GOOD FOR OSKARps. sähär såg jag ut idag cesse. döda inte linnea, snälla?

IN FOR THE KILL IS MY SHITidag var det en litem modevisning med sanna, linnea och bonnie. vi hade det trevligt. jag trodde att de bjöds på cider(såg en massa ciderflaskor) så jag tog ett glas och en stor klunk..men det var fan vin. blä. efter allt så for vi till sanna och såg på film.PICTURES

tillägnat cesse.

T-SHIRT SEX IS GOOD

nyss var jag och linnea på stan, vi fotade lite och hälsade på sanna på sin praktik. vi skall också på modevisning ikväll, sanna bjöd med oss. snällt gjort tycker jag. så det skall bli kul, också ett tillfälle att använda mina skor på. så perfekt blir det.

RIDE MY WILD HORSE

sitter här i sängen med vea som skriver lite. åh jag gillar ronneby. jag tog bort alla kategorier i bloggen. orkade inte med dem. haha sorry.

YOU CAN TAKE MY SCHOOL

nu mår jag mycket bättre än igår. jag har ingen aning om vad vi skall göra idag, men igår blev det en promenad med aqua och linnea plus en stund på "stan" då. haha pappa ringde mig igår kväll när jag satt och såg på animal planet och han var ganska full. den där gubben är sjuk.

några bilder som inte kunde läggas upp för någon dag sedan!
(alla gick fortfarande inte att ladda upp och vad tycker ni om min dubbelhaka?)


OH DO'H

jag har spytt hela morgon. spridit min galla lite överallt. men mår tokmycket bättre nu. haha. ja, jag åt för mycket igår och det var ingen fjortisfylla som nella trodde haha. det blev fyra hamburgare och fyra toasts igår, precis innan jag gick och la mig. inte bra inte bra. så jag har mest bara sovit hela dagen. nu har jag bara lite huvudvärk. ikväll skall vi sola och sånt.

I'M FROM STOCKHOME

(bilderna vill inte funka säger BLOGG.SE så de får ni väl senare.)

helo. fika på ett café blev det ju inte riktigt. utan mer en mysstund på kyrkogården. haha ja så kan man ju också göra. bonnie var också där, en utbytesstudent ifrån australien. om jag pratade engelska med henne...nääääääää. men det trodde väl ingen att jag skulle göra va? just nu är jag jävligt trött och vill sussa. imorgon blir det nog bara en skön dag. och på torsdag blir det hem till sanna! JAG pratar tydligen konstigt också.

ESCAPE THE FATEen mycket mycket mycket bra låt.


MÅNDAGSBARNidag befann vi oss i karlskrona, jag, linnea och matilda. vi åt och handlade lite. nu är vi hemma hos vea igen och hon skall snart till tandläkaren. jag stannar väl hemma och äter då (hemma är alltså hos vea). senare skall vi träffa några, tex sanna och sådär. fika tror jag att det var. men ikväll kör jag på kvinnostilen. TJOHO!

YOU WILL BREAK HIS HEART

nu sitter jag hos linnea efter tio timmar i farten. myyyyyyys.

BEFORE HE CHEATS

ja, nu sitter jag här och är lite smått nervös. för att träffa min kusin? nä. för att åka bussen? nä. för vad? ingen aning. åh, jag bara saknar att slippa skolan lite granna, men det kanske blir roligare efter lovet då vi får börja med våra inriktingar. vad vet jag..ingenting egentligen.


kom nyss hem från cesse, vi var ute på en promenad..ja ja..kanske inte en promenad. men vi gick över en ÄNG(haha cesse, det var väl en äng?) och sen hämtade vi min cykel. jaha då är precious hemma också. blablabla, jag har inte så mycket att säga men ni får en bra låt.JUST FOR A MOMENT


(HAHA SNYGGON)

just nu sitter jag hos cesse och kollar på ted som äter flugor. ja, sånt kan man ju göra när man är hund. musiksaken funkade tydligen inte på cesses dator. VÄLDIGT synd. människan har bra musiksmak. snart skall vi väl ut och sådär. jag kommer sakna allt hos cesse, ted, tassam fred och cesse själv... hm, men linnea kommer nog förgylla min vardag. var reda på lite sämre blogguppdatering tror jag..


YOU MAKE ME MMM SO HORNY

nu har jag packat väskan och sånt. provade också att gå med mina sexiga ben i de nya oranga skorna. de går bra även fast de är 10 centimetersklackar. imorgon tar jag bussen tjugo i åtta och tåget från centralstationen klockan nio över nio, sen åker jag halv tolv från stockholm till linnea. är framme runt åtta. tjoho. måste ladda ner mer musik och köpa lite mys att ha på vägen..det blir musik, böcker, MATTE och en massa annat under resans gång. åh så skoj det skall bli.


SAY MY NAME AND LET GO


några söta bilder från igår och idag. jag spenderade dagen hos nella och såg min ferdinand många gånger. inte bara the real one utan några kor också. efter att jag promenerade hem nyss så träffade jag på cesse och vi solade lite sen skulle jag ju hem och ladda upp bilder, packa väskan, räkna pengar och blablabla. för i morgon åker jag till linnea. ÅHHHHHHÅJ!!!

LICK THAT PUSSYhehe vi är så snygga. idag skall jag JOBBA. träffade på lotta(matteläraren) och hon sade att jag inte hade visat något på matte B kursen. hoppsan.


SAY NO AND COME BACK
girls/boysnight!

nu så, ja nu sitter jag här och slocknar. skall ta bussen om tjugo minuter och har inte äns klätt på mig. min rumpa mår bättre, snart blir det nog mindre tjat skall ni se. annars så ser jag fram emot dagen. jag packade ner lite kläder igår och laddade kameran. så det är partaj. får inte glömma tandbortsten bara. ciao


GIVE ME MY BABY BACKunderbara barn vi skulle få va? haha.

hohohoholaköpte de oranga skorna idag då. eller ja, pappa köpte åt mig. tack. jag skall banta och bli rocker. imorgon blir det killkväll hos nella. så kul. hon kommer försöka få mig till spökhuset BUT NO WAY. haha jag kommer verkligen skita på mig..minst. jag hoppas på en mysig kvällstund vid bryggan och en massa mat såklart också. sen är ju
dregen med på tv. fredag, lördag och sen så SÖNDAG. linnea linnea linnea linnea linnea

TAKE MY LOVE


kul liv


alltid multimediasitter här på multimedian och surar lite. över vad? donno. idag får jag nya klackskor i vardera fall. 

TO TEAR UP MY HEART

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaha. jag skiter i matteproven och gör de på sommarlovet istället. sorry cesse. men ja, jag måste fixa matten. så är det.. nu slipper jag klumpen i magen och nu kanske jag skall jobba..på multimedian. så hejdå. 

hahahalinda rosing och en nittonåring. jag dör. äckel. 
nu sitter jag på multimedian. men jag tänker bara plugga matte. sorry larry..men detta är vikrigare. 
OCH JAG HAR INGEN MÖSSA IDAG. (haha akta bakhuvudet) ett gammalt skämt.

TO JUST SAY HELLO


onsdag, torsdag, fredag och lördag kvar sen så. men just nu känns allt hemskt. ALLT pågrund av min lathet. vad jänder om jag får ig? kanske att jag får gå kvar i skolan eller läsa om kursen. det är väl de? känner ni hur det plågar mig?
igår åkte vi bil med cesse, jag och robert, efter att vi hade stått i skogen och pratat lite. åh herre gud, ge mig ferdinand.