LOVESONGS (THEY KILL ME)(jag vet en som är avundsjuk hehe)
jag sitter och lyssnar på cinema bizarre. tack för dillen på dem livigina.


ONE SWEET KISS IN MY FACEåh men valpen i mitten då?


WELL LORD DO SOMETHING


källa för bild och reportaget: unt

"Fortsatt oroligt i Gottsunda
Oroligheterna i Gottsunda och Valsätra fortsatte under lördagskvällen med skadegörelse och bilbränder. Två män omringades av ett gäng ungdomar och misshandlades.

Polis larmades vid 23-tiden om att ett 40-50-tal ungdomar drog omkring vid Gottsunda centrum och krossade rutor. Dessutom sattes en bil i brand i närheten av kyrkan och en brandbomb slängdes in i Gottsundabadet. Badhuspersonal fanns kvar på plats och kunde släcka innan brandkåren anlände.

Vid samma tillfälle misshandlades två män, en 61-åring och en 27-åring, på parkeringen vid Gottsunda centrum. De två var på väg att hämta sin bil när de ser ett gäng bestående av 20-30 ungdomar som försöker sätta eld på en bil. När de säger till ungdomarna blir de attackerade med sparkar och slag och den äldre mannen blir slagen i huvudet med en sten. De misshandlade tar sig sedan själva till Akademiska sjukhuset för vård. Polis befann sig i närheten men av någon anledning fick man inte larm om överfallet förrän de misshandlade befann sig på sjukhuset.

En stund senare sattes tre bilar i brand på Vackra Birgers väg och ett sopkärl sattes i brand och slängdes ut på gatan i korsningen Bandstolsvägen-Hugo Alfvéns väg.
Flera polispatruller var på plats varav några bar kravallmundering. I motsats till fredagskvällen har dock ingen stenkastning rapporterats från lördagens oroligheter.
Tre personer, en 17-åring och en 15-åring, omhändertogs för störande av allmän ordning, men det finns inga utpekade misstänkta för misshandeln eller övrig skadegörelse.
Efter 01-tiden var det lugnt i området.

Polisen utesluter inte att oroligheterna kan trappas upp.
- Vi ser oerhört allvarligt på det här. Speciellt misshandeln där två personer blir omringade och slagna och sparkade, säger Christer Nordström, presstalesman vid Uppsalapolisen.
- Det var mycket olyckligt att vi inte fick larm omedelbart om den händelsen och vi ska utreda vad det beror på. Det fanns polispatruller i närheten som hade kunnat ingripa och då hade vi också kunnat få tag på de skyldiga.
Enligt Christer Nordström finns i de här gängen, som består av unga personer under 20 år, några kriminella personer som är tongivande och som är kända av polisen sedan tidigare."


"Även i natt var det oroligt i stadsdelen Gottsunda i Uppsala. Flera bilbränder rapporterades och någon kastade in en brandbomb i ett badhus. Det var tredje natten i rad som det var stökigt med ungdomsgäng som drog omkring."
unt

"En rad olika myndigheter och aktörer kommer under måndagsmorgonen att diskutera den gångna helgens oroligheter i Gottsunda under ett snabbinkallat möte i stadsdelen. Politikerna är oroade över utvecklingen men betonar att det krävs långsiktiga insatser för att lösa problemen."
unt


BUT OH HEY BOY, YOU LIKE VEINS OF JENNA?vi tog lite sjuka bilder igår!
hon&jag+kameran
och tobbe.


OH FUCK ME DOWN LIKE THAT
jag är kär i liviginas lärare.


AND HOW TO REPAIRfett jävla hett min vän.
nu skall vi leta jobb.
hångel.


A NIGHT FOR IT SELF
dessa bilder är från fredagen när jag var ute och jagade med jöhän. det var nice, för det
första vi såg var en fyrtaggad älg. det är inte så ofta längre. men kvart i fyra gick jag upp.


AND ALL THE TIME I FELT LOVE
gk nu.

SO RUDE YOU BITCHjag känner mig typ inte bra idag!

AND ALL THE NIGHT I WILL DIE

"Det bästa både för svenskarna och för de invandrare som inte kunnat anpassa sig till samhället vore om många invandrare återvänder till sina hemländer."

"Sverigedemokraterna är inte principiellt emot invandring."

taget från: sverigedemokraterna

jag måste säga att på vissa punker så måste jag hålla med sverigedemokraterna. för om de styrde sverige så skulle alla djur må bra MEN deras invandringspolitik...  Och de skrev att de är dåligt eller något för sverige, ekonomiskt. men hallå? om vi inte hade iranier här, vilka skulle då fixa våra tänder så jävla bra(min tandläkare är persisk)? och de bästa läkarna kommer ju knappast från sverige. hehe.

SUCK MY FUCKING BAG

FREDAGENS SOVMORGON (DEAD AND GONE).
MATTE B, HERE I COME.. IGEN!

MEANWHILE I REST YOU CAN MAKE MY DAY

jag dör ju inte lite va? först utegympa i regnet, sicken kul sak men vått. sen skall man ju cykla hem. alla kollade så konsigt på mig och jag förstod varför när jag kom hem. allt smink hade förflyttat sig en decimeter ner i ansiktet! till råga på allt(jag sitter typ i bh och trosa) så krossade några skitungar en massa glasflaskor utanför oss och typ var lite "huliganiga".. så jag sprang ut på balkongen och skrek till. de skrattade ju förstås, vadå mormor i tidig ålder som också går ut naken framför småbarn. KUL! nej nu skall jag nog äta lite och se på tv.

YO WHAT'S UP NERD
(OCH VAD ÄR DET FÖR SVART RAND PÅ MIN HALS?? DEN DYKER ALLTID UPP)
mediakunskap i typ tre timmar snart. NICE! efter det har jag samhällskunskap och sen slutar jag för dagen. bra va? nope.

SE-EE-EE-E YOU IN HELL

why does all the girls want to fuck me?
i don't think i fully understand that.

ja, jag sitter faktiskt och väntar på att få åka till skolan. sjukt som det låter. jag har fått låna en laddare och därav följer kameran med mig till skolan idag! tjolahopp!! jag har bra kläder på mig nu men kom på att fan jag måste ha en jävla handväska för att det skall se bra ut.. fuck fuck fuck. det pallar jag ej. nej men nu måste jag borsta tänderna!

I DO NOT FUCKING MISS YOU


LIVIGINA DRIVES ME CRAZY

hemkommen från skolan. idag började dagen med en liten cykeltur och sen buss to the shula. efter det så had ejag mina lektioner och mina hej-dilemman. mer om de sen, kanske. jag gick till liviginas skola och där skulle de fotas. jag kollade på och förstörde vissas foton, jag fick de att skratta typ. hm.. såg liviginas extremt snygga klassföreståndare, han gjorde mig hård(hehehe). nice man. ja och sen fick jag skjuts hem. det var väl typ det. fast jag är i gottsunda och måste gå många kilometer ikväll för att komma hem hem.. haha!

YOU JUST LMHFTLBF. BITE ME?

nej ärligt. jag sitter i roberts rum, sugen på en cigg och lyssnar på hans vänner i i hörlurarna(skype). fyfan vilka jävla nördar. annars har jag fan bara varit inne hela dagen. tråkat och tråkat. kanske dags för en promenad? hm. igå rvar jag i vardera fall hos nella. åh herre gud, en söt lillebror på 9månader och fyra små kattungar. plus en massa söta och superfarliga kossor. det är en annan historia. jag hade det trevligt, såklart, jag fick ju godis. hehehehee.. men ja. annars har jag inte så mycket att säga förutom, you are uglyyyy.

SUCKAS CAN EAT MY SHORT

oh my momas boy.

THE BIG PINK LANDY


these girls do fall like dominoes?

but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes? but i don't fully get why these girls do fall like dominoes?

I FUCKING READ YOUR BLOG
gjorde en liten musmatta. lite nördig och ful, men så var fallet.
men nu, tack vara idiotklassen... så måste den bli turkos.

SEND MY LOVE DOWN DOWN

morgondagen verkar lovande, jag börjar halv elva. skönt va? idag gick man annars från halv nio till halv fem, sug. pratade pyttelite med ingalill om att ha sin APU-plats på annan ort(NORRKÖPING) och de gick se så bra. idag hade vi också engelska med våran "engelskaklass". det var riktigt kul och jag VÅGADE PRATA ENGELSKA. omg, stolt eller vadå? hehe. bu sitter jag hos pappsen. yup yup. imorgon skall jag åk le buss, men cykla hem.

OMG THIS THING IS SO COOL

idag kom jag först till skolan och väntade på johanna i typ en 20 minuter. under tiden hann jag hälsa på emilia och lovisa. vi sprang ut och rökte lite och senare började lektionen. vi har gk och sedan webbdesign och till sist engelska b. oskön dag och så.. nyss hade vi lunch och vi rökte. jag hann också hälsa på lilla truckerkepan. haha! jag hatar de flesta nya elever på skolan och det bara för att de fan är 92or och har gott om. fucktards. många webbcam bilder kommer de bli framöver. hehe

BACK FROM THE FUCKING PAST


in the school.

AHAHIY#L"#FIQ#H LFCHEY

dagens:
+ny svenskalärare
+slutade tidigt
+fick träffa nella
+solen sken

dagens:
-blandad klass
-sjukhusbacken
-ett äckligt ragg
-cp med svenska A och matte B

orkar inte skriva mer nu. hejdå.

AND TO ALL YOU HATERSIMORGON CYKLAR VI TVÅ TILL SKOLAN RUNT TYP SJU? GLÖMDE SÄGA, VI ÄR SJUKA.

NO MORE THOUGHTS TO YOU

It could be a sweet dream
or a beatiful nightmare.nu har jag suttit och knarkat musik som bara den.
just nu ringer jag livigina... väntar på svar. hm..
första gången jag ringer.
andra, nu till mobilen.
tredje gången jag ringer nu. hehe.. toffel.
fjärde gången, HALLÅ?

varken svar hemma eller på mobilen. sug.
ja, om du läser detta så LÄS din mail nu.
(SNYGG BILD FÅR DU OCKSÅ.)

nej nu skall jag fan käka lite kesooo. och ja, bara chilla lite, sen drar jag ihop kläderna och sedan cyklar jag hem till mamma igen. ja, cykelfreaket. och imorgon skall jag få träffa min nellapella. kvart över sju ses vi för att cykla till skolan tillsammans. jag har så mycket att berätta, eller typ bara twitter. but who cares?

SO LONG TO YOU

jag cyklade som sagt till stadsbiblioteket och där virrade jag runt som en kåt kanin. jag ställde mig i kö(för jag hittar inte där) och så blev dte min tur. trodde jag. men det är int ekösystem längre, utan man skall ta en kölapp. KÖLAPP på ett bibliotek. okej okej. det var trettiofem nummer före mig så jag sket väl i det och letade runt även fats jag inte hittar. men till slut så fann jag mina böcker. qdfjk? där någonstans fans det. nice. och nu har jag varit hemma en sväng, jag testar kläder och dansar till hög musik. men jag skall snart ner på stan med mama. och ja, klippa håret. naj naj naj.

HOW YOU COULD NOT

nej, robert är i skolan. mamma är på jobbet och jag sitter här hemma i roberts ruttna rum och är hungrig. man får ju passa på och skriva när han gittar hemifrån. haha. jag läser nu shoo len om kvällarna(bok ett: shoo bre). det är en träcktbra bok. sådär så att man läser och läser och läser och kommer på att man är så trött att man egentligen inte har läst de sista fem sidorna. men man kan inte släppa boken. ja och i morgon börjar ju jag skolan, tjoho och inatt drömnde jag om min man henrik. yes, så ligger det till.

idag hade jag tänkt att cykla till stadsbiblioteket och lånna ännu lite fler böcker(bokfreaket). åh läsa läsa läsa. men nu slänger jag upp lite bilder på min stad om några år. NORRKÖPING!!!det finns inte någon finare stad. vatten och blommor exakt överallt.

OH GO FUCK A FUCKING DUCK YOU FUCKHEAD

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
jag hade övertaget. om jag inte hade brytt mig om dig så hade det varit BÄST!

OH KISS HER FROM MEhittade min drömvalp. ja men kul.

CAN'T TAKE IT NOMOREi'm sorry but the party is over.
hollywood whore.

SLAP ME AND PULL MY HAIR

okej, varför jag skriver så lite är för att jag har förflyttat mig norr upp(tror jag). och där, bor min bror och har datorn hela dygnet. men nu skall jag se till att få min tid där framför skärmen. de senaste dagarn ahar jag och robert stuckit ut och joggat! riktigt skönt, fast man har rejäl träningsvärk. plus att jag nu har en fet blåsa på lilltån. då kan man väl inte jogga? det gör ju så ont. men jag tog mig en promenad till gottsunda från kåbo i vardera fall. så nu sitter jag här efter en natt i biraths hus. och ja, vad tror ni att jag gör. äter/kollar hundar? SÅ SANT!

(ursäkta mig, jag råkade förstöra fokusen lite bara..mmm, skärpan)
det här är mina hundar(fast chow chowen är till linnea..)

BIATCH!

okej. dålig uppdatering. sorry.

TROUBLE AROUND YOUnär jag var sådär liten så hade jag en större töjning.

KISS MY STICKER

nej men nu skall jag baka lite blåbärspaj. inte för att någon är hemma eller för att jag gillar det. men have fun liksom? så ciao mina små bebisar. eller ja, typ tre stycken. så ja whatever.


TO ALL YOU OUT IN THE EAST

jag känner att jag uppdaterar för ofta nu. men så blir det när man väntar på mörkret. ni vet.. och om jag är sugen på en snygg liten cigarett. ohja. men jag blir tvungen att vänta tills jag kommer hem till mammsen. för övrigt så sitter jag med sju nålar i mitt vänstra öra just nu. nice. det kommer bli så snyggt om en månad eller två. KISSES!


AND ALL THE PICTURES


SO TO ALL YOU WHO LIKE ME


AND MYSPACE IS OUTvad som måste finnas på min arm senare i livet:
rosett(rosa)
bandare(svart/vit)
döskalle(rosa?)
robot(svart/vit)
och lite godis.

AND TO ALL YOU SUNFUCKERSoch inte bara ena hålet utan båda. fuck my ass.

SO FUCK YOU

förresten, varför skall det vara gratis att lyssna på musik på datorn med inte när man strömmar ner för gatorna med ett par hörlurar kring huvudet? WHY?

SING SING ABOUT SUNSHINE

nu har jag bestämt mig. så nu skall jag springa in på toan och ja, utforska. (ni förstår inte alls vad jag pratar om, även om ni kanske tror det..) en annan sak: jag måste få rida snart igen. och just det, jag heter therese efter det här. så ciao mystiske människa!

SO FLY AWAY LITTLE SPIDER

jag har verkligen bara legat framför tven idag. verkligen. vilken äcklig människa jag har blivit. hur går det med ab.i.s? hm.. det ända som har funkat för mig var london ink och knocked up med kings of leon. jag vill ha min högerarm tatuerad. nej fy fan jag svettas sönder också. hemskt. nästa veckas resemål.. punkfestivalen? sen blir det till fasoner.

MY SUNSHINE WILL NOT TURN BACK

hejsan. igår så skulle jag ju iväg med johäna men så blev inte fallet. utan istället så åkte jag ut med anna och caroline till harbo. på bussen till harbo träffade vi två trevliga pojkar som visste vem "flygarn" var.. så de följde med oss när vi steg av bussen. då kom en röd bil och hämtade upp oss. ja, resten av kvällen var hur trevlig som helst. förutom att "min" rockerboy försvann innan jag hann hälsa. bu. sen skulle vi hem och då kostade bussen tydligen 100 kronor. vilket jag inte hade, så då stod vi där på bussen men till sist löste det sig. och några fler problem under resan hade vi ju inte.. eller? joho då. för busschauffören körde på en räv så då var vi tvungna att stanna bussen och anna skrek på chauffören. men ja, sen var allt bra. för utom catfighten. men men, här kommer en massa bilder som jag snodde från caroline. förresten så vill jag ha flygarns bilder. mmmmums.
JUST A FIMP

jag satt och läste en artikel om gottsunda. sen läste jag en kommentar:
"vakna föräldrar.vakna polisen
det händer alldeles för mycket i gottsunda.kriminalitet ökar o ökar.bilägarna bränner sina full försäkrade bilar inget åtgärd,för att få pengarna från sin försäkring,varför inte halvförsäkrings bilägarna inte bränner sina bilar.chicago maffia utanför verona pizzerian,kiosken i gottsunda,de jobbar hård med knark o många olika droger.polisen kör runt i gottsunda utan att de gör något åt det. så länge det samlas chicago maffia samlas utanför verona,kiosken i gottsunda knark,droger kommer att säljas.gör något åt det......mvh mostafa"


ja, välkommen hem säger jag bara.
ikväll blir det johäna!

THE OTHER SIDE OF ME

när du blev infekterad.LET ME LIVE AS WHO I AM

oi! jag har suttit och pillat med mina hästsaker hela natten. jo, för jag tänker sälja av lite. jag har en döfin rosa ridjacka.. och en massa småsaker. jag har sänkt priset enormt på allt men kommer ändå tjäna in 800 om jag säljer allt(egentligen kostade bara jackan med än så.. men vad skall man göra?). jag måste ut och rota i förrådet för att se om mina ksor är där. josefin skulle kolla in sin källare också! men jag kan tro att de är hos anna också.. (gick ut för att leta) hittade inga skor, men min ridhjälm hittade jag. så den är up to sale den med. nej men nej okej nu får jag dra mig i kragen och laga lite lunch. idag kommer också mammsen hem! kiss kiss på det! och läs det med en engelsk klick.

I JUST WISH I COULD HEAR ITfierce som livigina brukar säga.

AND TO HELL RIGHT NOW

nu skall jag tydligen röra mig mor arpine, fick för en stund sedan ett samtal av henne.. jag skall hjälpa henne välja kläder(nörd).  så ja, jag skall väl gå snart. just det, halva kladdkakan blev ju slängd. synd det.

JUST A SIMPLE SONGen fralla förövrigt.

IT'S A FUCKING FRALLA

nej fy. nu sitter jag här och bara lyssnar på backyard babies. jag finner mig ofta i den här situationen. speciellt när jag funderar på konstiga saker så som hur jag egentligen funkar. men jag har några mål innan 2010. like uhm, e.l & g.ni.v och kanske bl.s. nu kanske ni inte fattar något, men innan 2010 ser ni säkert något. och sen vill jag att en liten rockerboy springer förbi mig någon dag. och att han tar mig med storm. jag är, ursäkta, så trött på alla vanliga och tråkiga pojkar. det fanns ett fåtal lite mer roliga, som också trodde sig vara så jävla coola att man spydde på dem. om ni förstår? så ni braiga människor. omringa mig, please do. mer, uhm. jag vill träffa linda, efter att ha bott x antal dagar hos stina så känner man ju lite lite lindasting! hon kom ju hem idag från grekland. hon har också körkort nu, jättegrattis! (jag skall tvinga henne att köra runt mig som en tönt med dunkande musik!)

nu bytte jag melodi på mitt humör, så nya låten fick bli i'm shipping up to boston-dropkick murphys. de är så jävla grymma de där. jag saknar verkligen hultsfred jättemycket, visst att det var skönt att komma hem och sådär. but still bitch.

och har ni varit sådär proppmätta att ni känner er hungriga och när ni väl äter så håller ni på att spy? haha sådär mätt är jag nu. men jag tänte försöka mig på kladdkaka och glass. yummi! så jag kommer om några sekunder.. (tillbaka) okej, den var för hård för att kunna skäras upp. höööh. så jag får vänta en stund medans den står framme!! men nu kanske jag skall sluta skriva, för det blev väldans långt kände jag! men ha det så bra mina små puppysar! and BO!! jag skall ha en fralla..

MY BOY IS ON FIREhetast?

SCHOOL IS ON!detta är då mitt nya schema, eller ja, mitt preliminära schema. fast jag skall ju också ha svenska a och matte b. iår igen, tjoho för det! men annars ganska nice ju? men orka att vi börjar skolan bara sådär och inte får sovmorgon.. hehheh.

AND THE DAY WAS LIKE UHM

nu är jag hemma, sliten och trött. idag var jag hundvakt till att börja med och ja städade lite som plus i kanten. efter det lämnade jag in en försenad film och fick böta 25 jävla kronor. haha och sen drog jag på stan med caroline och anna. väl framme så höll jag på att dö, just eftersom att en väldigt bekant/obekant människa satt där. men obehaget försvann hyffsat snabbt sen. johanna (för caroline: kaisäter) kom senare ut med mynta och vi mös med min blödiga tå och annas skavsår. det var nice och jag var inte full.. så nu vet ni det! tacka johanna darling för cigg och kicka jonas i röven för felskickat sms. tjingeling, nu blir det till att sova. måste ha energi för att baka och äta imorgon ju.

FUCKING SMOKERnu sitter jag som ett jävla skabb hemma hos stina birath. vi skall ha tjejkväll lite senare!

IF I COULD I WOULDen bild från igår med caroline och anna. HARBO HARBO!!
(stavning?)

KISS ON THE BUT BUT NOT A BUTnu skall jag träffa mupp 1 och mupp 2 plus en sört hund.

RISE AGAINST THE FUCKERSjust smile when the sun goes down.
and just sleep when it comes up.

AND THE DAY ENDS NOW

(jag ser ju ut som kissie i mina nya läppar.)
stay real and stay here.
nu blir det mys med caroline och anna.


AND THE HELP GOES LIKE HARDCORE

AMEN DURÅ?

jag orkar inte gå ut på balkongen för att röka, jag orkar inte ta av linskyddet för att fota, jag orkar inte hälla upp vatten för att dricka. jag tror att jag kommer dö. men ja, alla kan väl inte leva tills de är fyrtio bast va? men men. idag är det en solig dag och då kanske man skall hitta på något. mamma började jobba idag, hon grät typ igår. stackars mum. nej fan, jag får ta tag i mig själv. jag slänger väl upp lite foton om en stund. och philip, vadå uppdaterar ofta..?

YOUNG FOLKS, JUST DIE!!


världens tuffaste usbstick? hehe.. och det finns här hemma yo.

ALONE IN THE DARKidag var jag ute på båten med mamma.. och nu är vi hemma med typ
trettioelva limpor. LUCKY STRIKE för mig då. puss på dig mum.

JUST FOR ONE DAY!

bilder från josephines middag!
det här var några bilder från carolines kamera.
och några bilder från min kamera!
en härlig kväll! tack.

MY BABY JUST LEFT ME FOR YOU


i would die if i could.
igår var jag på partaj hos stina med några. nice nice och just nu sitter jag ute på deras baksida med vattenpipan och wille. de andra testar kläder. men snart skall jag hem för jag måste fixa mig inför ikväll. middag/kanske partaj!