ordkungen

ordkungen fyller år den 29 februari. så jag vet inte när han skall grattas. men grattis my sunshine simon sterner. jag önskar att du får en fin dag och blablabla..allt vad man nu skall säga.

okej, det är helt okej. 

b l a n k t.g o d m o r g o n

men hej, vem ringer en med dolt nummer fem på morgonen? åh. men jag har haft en skön morgon, bara legat och läst. snart så kommer cesse hem och då drar jag nog till henne. ni borde läsa någon bok av magnus nordin, ett litet tips bara.

satan, nej stan


jag är snygg, så snygg så snygg.


det ända bra idag....bio?
nu blir jag så arg så arg. skulle ju beställa hultsfredbiljetterna nu. men det gick inte, jag har ju visa electron!! men skit att det inte skall funka då.

någon tant var här nyss och pratade om i-val och sånt, fattar nada. men jahaja.
sug.
utan äckel: dag 1
börjar kännas lite. helt gay ju.boom chakalaka

igår var jag  f e t  och åt med angelica på burger king, sen köpte jag en chokladkaka och åkte buss typ tre hållplatser.. men sen vände det, när jag hade kommit fram med bussen så mötte hanna och per upp mig. de följde mig en liten bit och sen promenerade jag någon kilometer ensam, mestadels genom en skog som var alldeles alldeles  b ä c k s v a r t  och läskig. efter skogen kom cesse och hennes crew för att möta mig.


so long   r a b b i t.
so long   c a n d y.
so long   m u s i c.
so long   j-boy.
so long   f o o d.
so long   p i n k.
so long   c a n c e r.
so long   s u c k e r.
so long   m o t h e r.
so long   f a t h e r.
so long   h o e.
so long   y o u.

utan äckel: dag 1
jobbig morgon. fyfan

banananaaa

nu sitter man här med  b r o n k i t  igen. nu skall jag och angelica skriva ut lite papper och stuff, sen drar vi till banken och skall slå nävarna i bordet med det här. biljetter biljetter...come to mama.
supersugen på glass är jag också.

just det, mötet med rektorn gick ganska bra. han lyssnade på oss och stuff men.....det känns alltid som att de backar upp varandra, de vuxna. suck. men pappa skall ju hit på tisdag nästa vecka och prata med rekton och staf-FAN. hoppas det inte blir slagsmål.

say helo to my friend.

imorgon är det möte med  r e k t o r n  och sånt. det skall nog gå bra, bort med staffan...snälla? idag var jag ute med FETA GRETA, cesse, ted och tassa. myspromenad. nej men nu måste jag gå och sova, skall ju upp halvsju i morgonbitti. am i a fatso?

this is so me


 

it's like, hell no

men men men men men men men men men men men men men men
hur många gånger måste man säga nej?
nu är det ikeakorv som gäller för mig nella och angelica. sen hämtar vi min älskade mobil. 

m u l t i m e d i a


döda mig.
 hultsfred känns dött, så dött..just nu.
men det löser sig skall vi se.

men fortfarande, de som vill sexa i ett förhoppningsvis rosa tält är mycket mer än välkomna.