SO COME ON BROTHER

arrrrrrrrrrrrrrrrrrrghh. jag vaknade alldeles för tidigt idag, fy satan. igår(idag) gick jag och lade mig vid halv sex och sen så vaknar jag vid 12? det är ju fan inte okej. inte för mig i vardera fall. nej nu skall jag ut på balkongen tror jag. förresten, jag låg och drömde om hur mamma, pappa och bror dog inatt. usch.

JUDE FREAKIN LAW


IS THIS GOOD OR BAD?

jag funderar på att införskaffa mig veckans babe. det kan vara flera per vecka. men ja, jag börjar väl nu då! tjolahopp. detta skall bli kul ju! haha. arpine försöker förövrigt få ut oss på vattnet. GOOD LUCK!

SAY HEY DUDE, WOULD YOU LIKE TO FUCK?


LICK MY BUT HOMIE










dagen började med att arpine och jag traskade runt på stan, vi käkade på cupido. jag dog efter tre tuggor, det är ju inte så vanligt faktiskt. efter en stund träffade vi jacob/jocke/jonathan? (något på j) och björn. det var trevligt, vi satt i en park vid skatteverket och rökte haha. efter en stund drog vi hem. på bussen träffade vi caroline och vi tre tog följe till centrum. efter en stund så städade jag och sen kom arpine förbi igen. vi tottade faktikst på 40 year old virgin. med popcourn, läsk, chips och gud vet vad. haha. nu drog bettan hem och ja, jag kanske skall lägga mig tidigare idag. haha

HEY THERE BIATCH

nu är jag hos arpine och vi skall precis sticka ner till stan. köpa lite glass och mysa i solen.. och förhoppningsvis inte svettas för mycket. arpine måste hjälpa mig att hitta en liten liten väska to the hultsfred. förresten så ringde per mig idag. den lilla pytten haha. han hade det trevligt och vi ses på hultsfred.

motherfucker.

SOMEDAY, MAYBE I WILL!


SUCKER BLOCKER AND POPPER

okej, godermorgon. jag har precis kollat mitt bankkonto och gissa vad.. jo, nu har jag pengar. då kan jag lägga ner pengar i pappas burk med gott samvete. veckan har gott bra och att sova själv, det är rysligt bra. rysligt bra. och bra gjort av mig som faktiskt är mörkrädd. nej nu är jag sugen på lite gott. lite mat. lite frukost/lunch. och ja, tjolahopp.

p.s jag har hittat en snygging.

WATER IS THE SHIT

jag var ute med caroline en sväng. vi år choklad på en brygga och sånt där.
nu när jag kom hem så fantiserade jag om lite saker. typ om ja, dig.
nej usch, se så jag pratar. god natt.


CAN'T YOU UNDERSTAND?




bilden är snodd av
lovisa.

I'M A PIG IN THIS OUTFIT

jag sitter och dör, vaknade nyss. igår eller ja, klockan fyra i morse gick jag och lade mig. det var sjukt. jag har sovit bort dagen. tjo ho! but still, ja nu skall jag käka frukost. och ja, jag har fått ett sms av mamma! älskade lilla mamma.  

SMOKE ON GRANDMA' AND HAVE FUN

esch då som lollo brukar säga. nu blev jag trött. tror att jag drar med mig en filt och myser lite på balkongen med några ciggisar. sen kanske jag råkar somna framför tven och sådär. hihih. imorgon måste jag verkligen diska. jag hatar att disken bara står där och inte diskar sig själv.


       

FOLLOW MY TRUTH BETWEEN LIES

nu är jag hemma. tidigt som fan. men så kan det ju bli. vi började hemma hos mig och för de flesta slutade kvällen vid busshållsplatsen. hundra kronor fattigare. jag och johanna drog oss mot stan, där vi träffade amanda, alex och jonatan(stavning, som förövrigt är min "klasskompis"). vi åt lite på max med arpine och sen drog vi hem. så ännu en natt ensam. oskar, din jävel.

esch, ni får lite bilder ändå.








jag bjuder också på dessa snygga bilder.
jag fattar inte hur folk lyckas ta "bra bilder" i spegeln. ärligt. haha.






LOVE THE FEAR OF SEX YOU

lite förfest hos mig med caroline och anna. johanna är på väg nu!






have a great fucking night!


BLOW ME AWAY BITCH

imorse steg jag upp tidigt, det var för att arpine skulle komma. och kameran, ja den tog hon med. men hon hade inga batterier. och inte jag heller för den delen, så inga bilder. ikväll skall vi kanske på fest men annars så blir det stadsparken. jag skall ha klänning och visa tuttarna, skoj ju. haha, caroline och anna(+någon mer i guess) kommer hit ikväll för att fixa sig och sånt.

arpine och jag har testat kläder och nu gick hon precis hem för att hämta lite linnen, nagellack och en väska till mig. så jag lånar hennes sjukt snygga gladiatorskor och en väska, om det passar till. snart kommer hon och då blir det partaj, ciggen är slut. synd det!

BABYDOLL HOUSE



t e s t d o c k a n .

FUCK THE SLEEP AND GO TO BED

nej nu blir det till att lägga sig. lite senare än vad jag hade tänkt. men när man är ensam hemma så drar man ut på att sova typ. haha kawa uppehöll mig ett bra tag på msn, tack för det. ja, ja, ja. godnatt då! haha.

SLUMBERTIME IN PARIS MY FRIEND

ja jag måste nog lägga mig nu, för klockan nio i morgonbitti kommer arpine hit. hon kommer ha med sig klackskor till mig tjo ho! jag har ju bara ett par oranga. det är ju snyggt till en rosa/vit outfit. not. så ja, första natten själv då. nej usch. jag skriver imorgon då. btw, jag bad arpine ta med en kamera om hon har en. för känns lite tomt utan bilder på bloggen!

FUCK THAT CRAP!



när jag och martin var på stan så såg vi en tjej med rosa hår och tatueringar. de var rosetter. snacka om att jag blev sugen på att tatuera mig då. jag som älskar rosetter, har aldrig tänkt på det förut. så tack min rosahåriga ängel.

DISTURBIA BETWEEN US

hahahahahahahahhahahhahahhahahhahahahaahhahahhhhahahahahhahahahahahhahahahaaaa.
min granne sitter och sjunger money for nothing samt vi kan gunggungguna du och jaaaaaag. 

sött, men fy satan vilken röst hon har. hoppas att det inte låter så högt när jag sjunger bara.

WELL, GIVE ME SOME SUGAR HONEY



haha hon är ju piercad precis som jag vill ha plus septum då!! nu blir det till att testa klänningar!

YOU ALMOST LOST YOUR ALMOST LOVER

att michael är död, det känns ganska overkligt. jag menar han är väl en av dem som man trodde bara skulle leva och leva och leva. kanske inte näsan, but still! ja ni, nu har jag testat lite olika sminkningar. skall bli nice att få testa en imorgon, när det är le partaj. om det nu är så det kommer bli. i sure hope so. OCH anna, jag har ingen bild på mailen ännu. buhu på dig. men kanske får se the bad boy imorgon. fun fun fun och igår förresten, så fick jag ett samtal av angelica. då fick jag höra dregen eller ja, backyard babies i luren. jag trodde att jag skulel svimma och vi skall inte äns tala om tommy leeeee.

MAKE ME A FOOL AND..



YOU AND ALL YOURE FRIEDNS CAN GO TO HELL

nu kom jag hem från en svettig dag på stan. jag mötte upp martin och dessefter så såg jag caroline, pratade lite med henen gjorde jag. jag och martin satt längs ån och träffade henning av en slump. ja, men skitsamma. det var en skön dag och nu vill jag duscha igen! tvätten är i alla fall klar och jag skall snart laga mat. sen blir det en cigg på balkongen. skönt.

NEGATIVT IDAG: såg en massa saker jag ville fota.. kameran är ju hos pappa.

A BIG HUG FOR YOU MY

nu är jag hemkommen från bärlinge, eller ja, lövstalöt. jag sov en natt hos ellinor. de bodde superfint och hade god frukost. jag har tvättat lite och snart skall jag röra mig och träffa en viss martin. ohoo. driv. jag är sugen på glass och cigg, men samtidigt så orkar jag inte dra mig ner på stan. esch, nu blir det en snabbdusch!

HIGH, LOW, SIDE AND FORWARDS!





måste köpa kläder!

I WAS DOING SO GOOD!

sitter och lyssnar på lite marilyn manson och tror att jag svimmar. så fort pappa hade åkt hemifrån så kastade jag i mig en massa mat, på tok för mycket tror jag.. för min mage känns som en uppsvälld ballong. jag kommer nog inte äta mer under hela veckan. plus att jag inte får upp glasburken med apetina, mening med att locken sitter så hårt? nej.
idag skall jag i alla fall ner på stan med mamma en sväng, vi skall shoppas lite. men någon kamera det har jag inte, för den lånade jag ut till pappa och de andra gubbarna. lite snäll måste man ju vara ibland! åh, solen skiner men jag måste städa och greja hemma.

ashlee simpson-coming back for more!

PEACE OUT AND PEACE DOWN

god natt alla coola nattugglor. nu slocknar jag.

MY BOYFRIEND JUST WANT TO FUCK YOU



jag får göra en bättre sen. men den duger för stunden!

THEY GIVE ME GIVE ME, BOYS BOYS





(vi var en sväng på arpines jobb. ja, jag är alltid sådär glad och livlig..)





sen åkte jag och arpine för att träffa gösta ekman. nej driv, vi träffade lilla martin. jag skrattade som en ekorre och jag hade det kul. sen om folk inte föstår sig på mig, ja, det är DERAS problem. jag lever glatt jag. nu skall pappsen sova, sen är det bara jag kvar hemma. hela familjen är borta. dead and gone. driv. nej nu skall jag nog sussa lite.

p.s jag är nog lite glad att arpine är här igen. jag hade glömt mina fnitterstunder.

MEAN BOYS, JUST LET ME GO


MIGHT BE SO WRONG BUT YET SO RIGHT

nu blir det en pissrunda och efter att jag läckt lite så skall jag nog dra mig in mot världen. eller nu skall här inte överdrivas, jag skall ju bara ta cykeln och röra mig 6 km hemifrån och komma hem. esch, det är svårt att förklara mina konstiga begrepp. men det ända jag egentligen menar är att det är ett mysterie, även för mig som har två hem om inte fler... hur hemma kan ligga vid havet och hemma kan ligga i stan. hur kan man ha hemma på ett ställe om man känner sig hemma på ett annat? efter att jag har rört ner lite mat i magen så skall jag rusa till min mor för uppfräsching, eller rättare sagt. packa upp min väska med gamla kläder och ta de jag skulle behöva under några dagar. jag är så snuskig.
esch, nu blir det lingonpasta och nog med konstigheter. för jag, skall träffa på min vän under högtidliga max. ex högtidliga om jag får säga så.

PONYS MUST SAY PE-PE SUGAR



mycket god må jag påstå.

MURDER IS KILLING




beslutsångest som skildrar din mors avantgarde?
don't think so.

I WOULD HATE YOU FOR THAT

haha jag har kän-n-n-nt att jag inte riktigt har släppt dig..ännu. och det är ju pissigt värre. fan, jag som inte brukar låta mig bli såhär. nu tror jag att jag skall hänga mig i brunnen(lite ironi..). jag bara undrar hur fan man lyckas bli så här? och du din lilla veganslyna, jag tror nog att jag vet ett stycke ting om dig. fast jag önskar ju såklart att jag visste mer, det hade blivit lite enklare då. men nu är det som det är och jag kan antagligen inte gör något åt saken, jag får väl fortsätta sitta hemma och sukta efter dig. men kär, esch, det är jag aldrig.

MY PLAYLIST FOR HULTSFRED

dessa band är de band jag kan tänka mig att se.
de kursiva är de band jag faktiskt skulle vilja se.
de rosa är de band jag bara måste se.

adept
an horse
baddies
the berndt
dan black
the boxer rebellion
cilihili
cult of luna
dead by april
den stora sömnen
the doras teins
dropkick murphys
adiam dymott
dyno
erik hassle
hello saferide
maia hirasawa
ismen&gorillala
john ME
kid cudi
killerchaps
the killers
kings of leon

klaxons
markus krunegård
lenka
lillasyster
lorentz & M.sakarias
ludacris
madcon
mando diao
melody club
monde yeux
nashville pussy
simon norrsveden
karin park
pilgrime
promoe
the sacred sailors
sahara hotnights
shotguns crackers
slagsmålsklubben
sonic syndicate
the sounds
takida
anna ternheim
timbuktu
totalt jävla mörken(måste ses dem, de spelar mitt i natten..)
thåström
the virgins
white lies



MY SUMMERLOVE JUST FADED AWAY





och den sista bilden är tillägnad annas utsikt. stackars ögon.

I WILL FUCK YOU DOWN



i'm a fucking bad ass and i will break you down.

IT'S CRAZY, BUT I MISS YOU


CAN YOU MAKE ME FLY?




en gång var jag superman och då hade jag superboobs. det var skoj.

WE MADE IT TO THE TOP




det var länge sedan jag träffade denns stork. egentligen skulle jag ner på stan med arpine och äta glass, men hon åkte till lyssnarängen. så jag snappade upp caroline och om vi åt... hehhhhehh. det var ju skoj. dagen slutade vid omarhuset med martin och caroline då! en relativt mysig dag.

YOU BREAK MY HART




min drömman blev någon annans man.
carey hart.

LET ME LOVE AND LET ME LEAVE



det är inte så långt kvar till hultsfred! MEN FYFAN GRATTIS TILL MIG SJÄLV!

I WILL LEARN TO FLY

igår skulle jag ju träffa på nella en stund, men jag fick inte tag på flickan och hon fick inte tag på mig. så jag stack ut med gummistövlarna och kameran. jag skall nog träffa på arpine idag, ringa lite viktiga samtal. men in black. men nu sitter jag här hemma lite ensam och lyssnar på musik. det är ju skönt det med! hehehehehhehehehehehehhhhhh. fick nyss ett sms ifrån caroline, så imorgon sticker vi ner och badar. men jag tror inte att jag kommer bada, vattnet i uppsala är ju freaking iskallt. men jag skall försöka. idag känner jag mig annars väldigt söt, som en liten baby typ. yo, nu blir det lite tv och frukost.

WHEN YOU CAME BACK I LOVED YOU



I WOULD LIKE TO TAP THAT




I WILL SEND MY LOVE FOR YOU

maybe this isn't my week, but it is my year.

okej bitches, idag blir det lite nella och då får jag ju se kattungar och johanna! du bör skaffa en liten bebis till din katt. hehehhhhehh. men ja, igår träffade jag på arpine en sväng också, det var mysigt. vi har ju inte umgåtts på ett tag. som sagt, jag skall bara äta och senare kommer bögromanen. ni fattar inte nu, men ni kommer inom snar framtid förstå. och jag, ängeln, skall nu försöka borsta igenom mitt hår. tjo ho.

OH BOY, YOY MAKE ME NANANA

I WAS FUCKED UP WHEN I LIKED YOU!!! nu sitter jag här hemma, jag har inte rört på röven och såklart står väskan opackad. skynda skynda. jag vill ju faktiskt cykla hem innan den blir för kyligt. men ja, snart blir det morfar, hultsfred och linnea. fyfan vad roligt allt kommer bli.

MAN, THIS IS THE SHIT!


TELL ME WHY YOU DID THIS?

idag var jag på stan med johanna, hon köpte en glass och vi satte oss längs ån. efter det promenerade vi runt lite och vi kom ju på att...aha, inget är ju öppet idag va? men vi njöt av att fota lite och sen träffade vi på sanna och josefin, eller ja. jag såg josefin. sen åkte johanna och sanna hem, jag gick mot cykeln och nu sitter jag här hemma hos mamma. jag skall snart packa ner lite kläder och sen skall jag åka till pappa.









MY BITCH JUST RAN AWAY

jag känner mig på topp, igår vad en skön dag. vi tog båten ut till nåon ö och där åt vi en massa god mat och drack lite, eller ja, vissa gjorde. vi träffade på några snygga hundar och några mindre snygga pojkar. efter några timmar så gick vi och lade oss, jag är nyss hemkommen och huset gungar. tjoho.
jag laddar ner lite musik och skall snart till stan för att möta upp johanna och prata lite. hon skulle väl kanske kolla efter lite kläder också. åh, pappsen är borta..helo?


MU TRUE TO YOU

det blev inte som tänkt. men det blev bra, bra för mig. bra för sinnet och bra för fingrarna. något jag inte kan förklara rikitgt. men nu måste jag fokusera på de saker som finns för mig HÄR. det var det viktiga, sen måste jag bo själv en vecka. men det lär ju bara bli skönt. jag skulle behöva en elinea nu, här och nu.

HEY DUDE, I HAVE A PUSSY





här är några få bilder från gårdgan. det var en crazy dag/natt/kväll/morgon? whatever. vi partaja och ja, hallelulja. men nu så, nu blir det film och plopp lakrits. jag är snygg och cesse är full. egentligen. just det, jag har cigg. lite mysrökning blir det snart också.


I LOVE YOU MY SUNSHINE


LET ME LICK YOU BITCH

dett är min drog nu när jag inga cigg har. så sjukt jävla gott att jag smälter.


FUCKING FUCKHEAD

ARRRRRRRRRRRRRRRRRRGHHHH!!!! hatar facebook. hatar facebook. något så enorm. åh fitta. seriöst. nu har jag suttit och väntat på bilderna och åter igen: uppladdningen misslyckades.

SO WHY WOULD I LIE?

varför är jag fortfarande kär i dig?

ja, jag är på humör för funderingar. jaha ja, sådana dagar brukar resultera i en cykeltur med godis och kameran. så jag antar att det är vad som händer idag plus lite forest gump, eftersom att jag inte såg klart den igår. justja, jag måste köpa hundmat till cesse också. haha jag har knappt råd med mat så jag lever på kokkorv, yoghurt och knäckebröd. men jag lever inte i misär. ANGELICA???? fyfan, huktsfred. det skall bli kul och peace and love. fortfarande fuck you :(

men ja, nu skall jag nog klä på mig. jag har ju knappt vaknat och klockan är ju sex. hehehe. just ja, igår försökte vi ladda upp alla gotlandsbilder på facebook. när den var klar, vilket var typ en timme senare så säger den: det funkade inte. NO SHIT? haha döda. men jag försöker nu igen. pussisar

LICK MY ASSSS AND SAY HEY

well hwlo all you sexy people. nu är det snack om att jag och livigina åker till tysklad och kollar in heta saken samy deluxe. han är en tysk rappare, coolt. så ja, det skall ju bli kul! om jag inte har råd så åker vi inom sverige på någe skoj eller tar en tripp på några dagar och chillar på lite cigg här och var. fan vad ciggen förgyller ens vardag hehe. åh, idag har varit en seg dag med en massa godis och ja, nu har jag ingen disk kvar. det är bara cesses kvar. moahahha.

förresten, ni har väl inte missat våran underbara blogg pantalones? den är ju skoj den med. nej men nu sätter jag på filmen tror jag. puss till alla snyggingar!


MY LOVE FOR YOU MY LOVE

MIN KUSIN ELINEA HAR TAGIT STUDAN!




jag är så stolt, lika stolt som en padda typ. och de är jättestolta, tror jag. hon, den dära, elinea har klarat av det! ÅH FYFAN, jag kom på en sak. vad gör jag om du flyttar hemifrån? typ till uppsala, det skulle ju vara bra. men du får inte flytta någon annan stans min kusin. åh och om det är jobbigt att typ bara få träffa henne en vecka per år? men nu blir det hultsfred med henne och sen kanske hon kommer to moi, det är i alla fall vad jag vill. eller ja, jag vill ju hellre åka till henne. men uppsala duger.

MOVE ME LIKE YOU MOVE HER

nu sitter jag och lyssnar på the used, suktar lite gör jag med. men efter vad vet inte du. inte jag heller. min bränna bränner lite nu! vet ni vad jag skall göra? tvinga min mamma att gå med på en nosring. mohhehhahahhaa. det vill jag ha och det skall jag ha innan hultsfred allra helst. angelica skall nu också till peace and love. den skithögen. HA SEX MED DREGEN FÖR MIN SKULL! (cesse säger att jag kan träffa dregen i sommar, på ön) så skönt ju!

move me like you move her.
feel me like you feel her
speak to me like you speak to her


LET ME PUT IT THIS WAY

pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones pantalones

NEXT THING YOU KNOW

well helo suckers. jag är lite rädd just nu, men vilken tur för mig då. att jag har en massa gosigt fett att ta tag i. moahha. men ja, det är ju bara sanningen. varför jag är rädd vill jag inte skriva om nu, men imorgon kommer det säkert ett inlägg. well dah. idag har vi fixat cykeln och bara typ dött? jag är värsta mensbarnet med smärta överallt. så vi drog ochh köpte godis, mitt för dryga hundringen. men så värt det! nu väntar jag på kycklingen som cesse tillagar(hon har suttit och pillrat på VÅRAN blogg i typ hundra timmar). MEN VET NI VAD? (från ingen stans)... brokencydes video för freaxxxx är typ den värsta jag någonsin sett. grisar som hoppar runt och gayar sig sen killarna som håller på och nej jag spyr bara på den. hehe inte äns värd att lägga upp på bloggen och här läggs mycket töntigt ut.

annars så ser väl dagarna ungefär likadana ut, bra väder men inte perfekt. vi äter frukost, lunch, middag och kvällsmat. ja vi är duktiga. jag är ledsen nu då, men det är ju bara remporärt i guess. och martin, ahahhahaha, förlåt om du fallit offer för det. samt cesse, men hon vet ju hur jag funkar haha. vi har också konstaterat typ att värlens vackraste män är bra jävla heta. och ni vet nog vilka det är, annars är ni ju lite vrickade. okej, men nu skall vi nog äta snart så ciao lovers.

BUT YOU GET OUTTA LINE BOY

I'll leave a print in your ass from a karate kick.

Idag har vi suttit inne hela dagen, trots vädret! vi har spelat finans, fått så mycket pengar(i spelet såklart) att vi var tvungna att fixa egna sedlar. sedlar med många nollor måste jag säga. nu sitter vi och sjunger till LAY YOU DOWN, senare blir det la movie. vet inte vilken det blir ännu...men filmer? det behöver vi inte hehehehehehhdhshhehehe.

ja, imorgon skall vi handla, klippa gräset, måla trappräckena, kolla blommor och fixa cykeln. OCH så skall JAG klippa (MIN)busken moahah. för det är ju cesse som klipper gräset.
elias fina saker, måste beställa tycker!

TASSA(R) PÅ INGÅNG(EN)!!

OUR DRUG RIGHT NOW


WE CAN ROCK THE NIGHT OUT

ROCKERS OF GOTLAND!




foton tagna utav mig och cesse.

WE ARE THE SUPERTRUPER ROCKERS!

vi är R O C K E R S, heta som få och nu skall vi mysa vid bryggan och sexa pojkar i vattnet. så syns!!













I'M A LITTLE BIT SCAR-R-RED

nu har jag lite nya kategorier, tänkte att jag skulle berätta lite om dem kanske? jag har så svårt för kategorier, men om man letar efter att speciellt inlägg så kan det vara skönt.

foto-mer seriösa bilder(ibland också när ett inlägg bara kretsar runt en skön bild)
klipp-youtube och andra härligheter.
lycka-YES! äntligen skolavslutning, årets första dopp! ja fatta. min lycka.
redigerat-egna bilder och redigerade texter or whatevah. you get it.
texter-typ gaytexter, låttexter, grattis och annat.
vardag-ja, bara vanliga inlägg med lite färre bilder.
bilddag-vardag fast med några bilder.

behövs fler eller färre kategorier? jag har svårt för detta.
för tänk om det är en låt(klipp) fast som innehåller lycka(för mig) hur f*an gör man då? ja då lägger jag den bara i båda.

SO TELL ME, WHY SHOULD I FUCK WITH YOU?


I HOPE YOU WILL UNDERSTAND

haha en rikitgt "öhh-do'h" dag. vet inte hur jag skall beskriva den bättre än sådär. jag har ont överallt och mår illa. men maten cesse gjorde, ja, den var riktigt god. plus att hon gillar mitt älskade brokencyde???? oh, dagen blev lite bättre, plus att alla killar kollar på oss..donno why? but still. hey!


DON'T LET ME BE THE LAST ONE TO KNOW

första dagen är nu avslutat, vi har rensat kylskåpet från mögel hela kvällen. vi har också handlat samt haft en liten brand. jag fick panik men cesse är alltid lika cool-lugn. imorgon kväll kan vi sätta igång kylskåpet, nu vädras det. då skall vi handla mera mat för det behövs ju. klippa allt vildvuxet gräs är något vi också måste göra. men nu är jag glad att vi skall få sova!




ONLY JUST MY GIRL

det här är alltså min hund i en månad! haha ja, jag är under "våga-säga-ifrån-och-berömma-framför-någon-annan-träning" ser ni!





I'M READY FOR LOVE, SO COME ON

okej, efter en lång resa så är vi äntligen framme. här kommer en massa bilder från, tåg, buss, båt och annat. VI HAR SOL OCH DET HAR INTE NI!

 







SO WHILE YOU ARE HANGING

okej, lite sliten eller? snart åker vi. alltså, gott folk, detta är historiskt typ.. haha. men hejdå i en månad nu då!

MY SEXBOMB IS SO HOT

smellycat. mr smellycat. mrs smellycat.

oh jag är så spänd inför morgondagen. vi tar bussen hemifrån klockan sex och sen hoppas vi på tåget till stockholm. sen blir det pendeltåg till nynäshamn och där tar vi båten, sen är vi på goetlaund. hihi. skall bli så kul. vi kanske stannar i visby, men vi har tre rullväskor och två hundar. det kanske är skönare att åka "hem" direkt? och en ledsam sak, mr jag-drömmer-om-dig-varje-natt, kommer jag aldrig mer se. åh herre gud, hoppas han tar hand om en till rullstolskille nästa år. loves you. ni får lite uppdatering av bloggen på båten, cesses dator har ju en inbyggd kamera. men sen får ni räkna med mindre inlägg per dag och en annan blogg finns. men NI vet inte vad det heter! jao. snart skall vi alltså sussa inför BANTNINGSÖN! men först lite packning och sen en kvällspromenad/cigg. vad tycker ni om den nya headern och HÅRET då? haha bilderna är fula, men nya kommer och du martin..bli inte för full ikväll! kanske sent sagt men ändå.

+LINNEA TAR STUDAN SNART!

THIS IS MY NEW SIDE




haha ja här är min hårfärg. men nej jag är snygg. aa jo.
sen är det lite söta bilder. fred, åh sakna.

LOOK INTO MY EYES



om inte världens bästa låt?

I HAVE A LYRIC FOR YOU MY FRIEND

(nella har prickat 100% rätt på mig, min lilla lovergirl.)


Du sparar på ordet älskar dig.
Du tar inte första bästa.
Du har humor.
Du är glad.
Du förgyller mina dagar.
Du är en
vän.
Du är en soulmate.
Du visar när du tröttnar på skit snack.
Du är ärlig.
Du pratar inte bara om killar.
Du gör aldrig hjärtan, haha älskar det!
Du är en pojkig tjej.
Du gillar cykeln mer än livet.
Du och jag har inte samma musik smak.
Du HATAR när folk smörar.
Och du, nu gör jag det (lite). haha fast bara lite,
nej, detta är ärlighet.


Du, jag tycker om dig vännen.



MOAHAHHAHA

SKOLAVSLUTNING OM 35 MINUTER BITCHES!!

BRING ME SOME FUTURE


tomas dileva är så skön.

MATHE AND LA URBAHAN




SUMMERVACATION

nu sitter jag på gkn, våran sista lektion innan vi har skolavslutning! skall bli så skönt med sommarlov, men jag har fortfarande lite panik. haha hur skall jag hinna bli klar med allt innan jag åker till gotland, och det gör jag imorgon. T-J-O-H-O! till råga på allt så har jag glömt mitt busskort som skulle lämnas in idag. aj aj. men skitsamma, gotland snart!!

UHUUUUUUU

det blir ingen jävla färgning idag, men i morgon.

MY SAY HEY NAY

igår var matte och de här. efter det cyklade åkte jag bil hem för att senare cykla hem till mamma. på vägen mötte jag upp martin och vi käkade jordgubbar. nu skall jag röra på mig till skolan..cykla i detta REGN! jag färgar håret idag förövrigt!