OH GO FUCK A FUCKING DUCK YOU FUCKHEAD

2009-08-15 @ 17:28:32
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
jag hade övertaget. om jag inte hade brytt mig om dig så hade det varit BÄST!

Kommentarer
Postat av: Victoria

ag stör mig på folk som säger så som du gör. min morfar, som kommer ifrån slovenien men som har bott i sverige, antagligen längre än vad du har.. är nog också mer svensk än vad du är.

- Jag är inte svensk, men det är bra att han har lärt sig språket och jobbar (antar att han gjorde det, han kanske är lite gammal nu)



vad är det som säger att man är svensk? att man är född här? att man har svenska föräldrar? 100% renrasiga????(hatar ordet ras men ändå)

- Du är svensk sålänge som du bor här lagligt, och om du kan språket (enligt mig)



jag förstår inte riktigt hur folk tänker. visst att man är trött på folk som är äckliga och på folk som mördar och på folk som bara är en allmän plåga för sverige. men vet du också hur många svenskar det är som bor utomlands? hur står du till försvars på den fronten?

- Det är samma sak? En svensk i ett annat land är ju blatte



är det mer okej är att folk från andra länder kommmer hit? min morfar brukar faktikst säga att om man kommer hit som invandrare så borde man respektera sverige som just sverige. att man inte skall försöka ändra på sverige och att man skall jobba. men han är också noga med att säga: svenskar skall också jobba. de äckliga alkisar som jag ser som pundar runt och är allmänt jobbiga här runtomkring är alla svenskar.

- Din morfar låter som en riktigt smart man. Han har ju ungefär samma åsikt som jag?



skall jag hata svenskar på grund av det? och du.. innan du uttrycker dig politiskt, borde du kanske läsa på vad de har att komma med. vet du äns vad sd står för? att många i sd är nazister? men du kanske tycker att sånt är helt okej.. what do I know?



- De får inte uttrycka sina nazistiska åsikter so i dont care. Men ja, jag vet vad SD står för och vad de vill göra om de kommer in i riksdagen



(Förlåt att jag delat upp din kommentar men den var så lång, hoppas jag inte glömt något)

2009-08-16 @ 02:58:08
URL: http://ohvicky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback