åhåj

är det bara jag som har ångest? jag orkar inte plugga men jag måste. jag vet att jag får ig annars. but still..jag gör det inte. fittmatte. jag har aldrig kännnnt mig såhär misslyckad och det gäller fan bara två matteprov.

men va?

usch. han har en flickvän. jävla äckel.

åh suck. pengarna

http://kandeedrawings.blogg.se/ ifrån henne vill jag ju köpa linnen i massor. eftersom att jag älskar feminina tryck fast på lite mer stora linnen och stuff, ni vet hur jag vill ha det. men mina pengar är liksom bortlovade till min kusin(lätt värt...såklart!!). jag tycker ni skall kika in hennes blogg och köpa en massor. för hon är dukrig på att rita och mitt ritintresse börjar komma fram igen. men har ingen ork. jättesynd.
idag så såg jag en massa snyggingar på stan mmm. annars har jag väl inte gjort mycket, haft yoga, haft lite ångest för morgondagens matteprov... ikväll blir det bilåkning med cesse. hon skall till halkbanan i morgon.(jag och nella är bäst..)


men suck it

jag gjorde mitt prov i RTV iallafall och drog efter det. väl på stan så luffade jag och nella runt, för hon skulle på jobbintervju(stavning?).. väl 260+160 kronor rikare så gick vi till pressbyrån och köpte bussbiljetter(jag såg då min DRÖMMAN)..men nella tyckte att han var ful.
nu är jag hos cesse och vi har precis klippt klor. jag blev lite biten, med det var ju på lek. vi kanke inte var så trevliga. på fredag är det jag och nella. sen så, på söndag...ÄR DET JAG OCH MIN KUSIN MOT VÄRLDEN!

home sweet home.haha nej jag sticker hem. hejdå. escape the fate är bäst.

humma hummanu kanske nella också skall till sin kusin(KANSKE) som bor i karlskrona. alltså, i närheten av min kusin. tjoho. jävligt seg dag och jag kommer få ig på mitt prov. jag tror fan jag skiter i lektionen. orkar fan inte IG!!!! får ta tag i mitt liv lite senare. sen så måste jag plugga till mina matteprov. jag har fått mina pengar!


rapattack

haha jag sitter här och väntar på nella. vi skall till skolan. haha. jag är trött.

some some someja ja ja. alla bilderna är dupersnygga, med fokusen precis där den skall ligga och på tal om skärpan. mmmm. nej nej men ja, filmer och mer dåliga bilder kommer senare. åhhhh jag känner hur cesses mat LUKTAR!!

godis and a barbiegirl

hm, nu har vi varit ute i många timmar. vi promenarade genom skogen och senare kom vi ut till vattnet och lekte på isen. freddy ramlade i.. finns dock inte på film. SYND. men bilder och filmer kommer senare, det lovar jag. pissa i sjön är kul. det har jag märk. ja, just nu kurrar magen(men jag mättar mig på godis..) haha. jag vill till RONNEBY.

wwf och earth hour

jag hittade lite info om earth hour. men inte SÅ mycket. det kommer nog mer senare.

"Lördagen den 28 mars klockan 20.30 genomfördes världens största manifestation för en bättre klimatpolitik. Närmare en miljard människor på jorden släckte ner ljuset en timme. Även många organisationer, företag och städer drog ner på det flödande ljuset. En mäktig signal om att stoppa förstörelsen av jordens klimat har nu skickats till makthavarna som samlas vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december 2009."
informationen är från världsnaturfondens hemsida.

nu skall jag sticka och se på tv..eller ja, så snart som all musik har laddats ner och förts över to the mp3an. chalom.


a gift to mamahetto här ovan. mmmm.


aktivering på hög nivå
jag har en sådan sjuk huvudvärk. vilket jag får väldigt ofta. donno why... var i vardera fall på bio igår, filmen var riktigt bra. precis som godiset var gott. jag tycker att ni borde se filmen. ni vet att man skulle släcka alla lampor och de igår? det höll bion i också. hela korridorerna var mörklagda. jag skall se om jag hittar någon info om hur det gick(resultat ifrån hela världen). så uppdaterar jag lite senare. och btw så jag hittade mitt csn-kort under madrassen idag så nu har jag aktiverat det. jag åker ju billigare till linnea då, hela 25% billigare och det är ganska mycket. jag har också lägenheten för mig själv eftersom att pappa drog till sthlm med någon brutta. men det blir nog bara plugga(or??)..

handikappjag känner mig gravt handikappad just nu.

ask me one more time

nu så skall vi se. idag var jag hos nella, vi skulle plugga..men det slutade med att vi såg på film, åt gott och gosade med hennes misse. senare så cyklade vi ut till bryggan och besökte några spökhus. jag skulle aldrig våga gå in. jag blir så himla nojig. senare fick jag också ett sms av cesse. hon skall nu bjuda mig på bio. underbaraste. väl hemma hoss cesse kommer jag också möta emelie, teddy, tassa och freddy.it's a little bit like dying


THE FIXSONGja uppsala THE BIG CITYLIFE... nä men låten har fastnat i min hjärna. alldeles straxt skall jag cykla till asplunda då, fast nella möter mig vid lurbo bro. så jag slipper cykla hela vägen själv. önska oss lycka till med plugget..

it's not a lot i can do

nu finns dead by april, the veronicas, relient k, taking back sunday, supertramp, escape the fate, the hellacopters, backyard babies och en massa annat mysigt nedladdat. att lyssna lite på escape the fate är verkligen ett tips.
åh, titta vad pappa kom med ut nu då. en tallrik med morötter, gurka, lime, sallad, paprika(inte röd haha), keso och en knäckebrödsmacka. han är så söt när han vill vara det. haha. nu slipper jag göra min frukost i vardera fall.


my parents tell me that i'm lazyså sant som sagt. idag åker jag upp till asplunda för att plugga till ett RTV-prov, vi vill ju självklart ha mvg+. så lika bra att börja plugga nu, två dagar innan kinda. suckers vi är. plus mina jävla matteprov jag inte orkat plugga till. varför inte? jag är så onödig. arggh.

no i don't hate youRalient k med Which To Bury, Us or the Hatchet
underbaraste. jag tycker om musik, så mycket att jag nästan dör lite.

ponys is a wackokidjag saknar verkligen olivia. det var mer än ett år sedan hon gick bort. omg jag saknar verkligen denna nin. din päls, din andedräkt och allt med dig. (detta är då en parodi på någon annan). nog för att jag saknar olivia och alla andra niner MEN.

home sweet hometestade lite nya typsnitt..lala de var ganska snygga(ja, jag har sett dem förut)..så snart är det dax att ladda ner en massa nya typsnitt till datorn hos pappa.
nu befinner jag mig hos cesse. hon smyger runt här i bh och krusiduller till toffsar..haha. jag är här som en hejjare. just nu pratar hon i telefonen med emelito. de skall ut inatt och partaja. skoj!
all i need is you, and i'm gay

har ni hört låten i reklamen till robinson 2009? den heter iaf losing you med dead by april..om ni ville veta. nu har jag också suttit i telefon på toaletten. jag gillar att låsa om mig när jag skall göra något viktigt per telefon och nu så skulle jag ju beställa biljetterna till familjen evefalk. så på söndagen den femte april åker jag till ronneby och kommer hem den trettonde april som är en måndag. nu skall jag rulla iväg, som den feta köttbullen jag är, till cesse. hon skall dricka lite smått och jag skall hejja på. so long suckers. jag diggar min snygga bild här nedanför!!
leafs falling


ögongodis för alla
vi har ju sett på filmen troy(troja) under svenskalektionerna och ja, brad pitt är ju lagom het. samma sak gäller killen garrett hedlund, som spelar brad pitts kusin i filmen. ja som ni själva ser. de är heta. kanske inte min typ av killar..men dessa två. ooomts.

finito, the end, hej då

nu är det dax för lite nedladdning av musik. måste ha lite till linnea-resan. älskar att åka den där jävla bussen i typ 10år. det är liksom, en del av grejen. nu skall jag langa upp lite bilder..just angående musik. dagen har förövrigt varit JÄVLIGT jobbig.
detta var bara för att visa min lilla musik och pappsens. han är sjuk och det där är inte ens en tredjedel av alla hans jävla skivor. "ni ungdomar förstår inte charmen med CD-skivor.." nej, kanske inte.. men hallå?


förhöretseriöst, jag blir ju bara sämre och sämre i skolan.. haha G på förhöret nu. men skitsamma. det är bara multimedia. ZZzzZzzzZzzzzz. jag vill bara sova, äta och INTE ha matte. nästa vecka har jag två matteprov som jag ännu inte gjort. de kommer ju gå så bra så. not. jag är pantad.

m u l t i m e d i a som vanligt


haha sitter här på multimedian och jobbar "SÅ" mycket...hm. men man kan ju inte alltid vara duktig. åh, jag är så glad. linnea linnea linnea(OCH ALLA DJUR!!) haha.. sol är det också.
jag tror att jag skall göra en ny header..igen! haha. fast ganska lik den jag har, eller VÄLDIGT lik.

godermorgon kärt folk(bilden är en busstidtabell för den som inte fattar..)
just nu sitter jag här och är helt lam. men sen kom jag att tänka på linnea och resan dit. alltid lika kul. så det blir linje 31 som vanligt.  på söndag går den 11:50 och kommer fram 20:55. så mysigt hela bussturen och man får se så mycket!! men nu måste jag fixa mig så att jag kommer iväg med halvåtta bussen. man måste ju faktikst till skolan ibland också.


hemma hos birathen

just nu sitter jag hemma hos linda och vi har precis ätit upp alla deras hallon. mums!!! annars har vi pratat och pratat och pratat och nu skall jag tvinga henne att hämta förra årets skolkatalog. så att jag kan visa ferdinand....får se om hon hittar den! hm....i'm gonna kill her if she don't find it(ja, jag suger på engelska.) höhö.

haha, lite gamla bilder. finns fler men datorn orkar inte.var lite jättetvungen bara


linnea
inte så jättemånga bilder direkt, men det här är min kall. tror jag. faktikst.

sommar och inga gruskorn=en skejtares dröm

jag har precis ätit upp min mat och skall snart iväg till linda. jag skall lämna ett par byxor som jag haft alldeles för länge må jag säga. men annars har det varit en riktigt riktigt seg dag. imorgon får vi se mer på Brad Pitttt under svenska lektionen. love him. men nu skall jag diska lite snabbt.jag älskar verkligen denna låt.

äntligen hemma

nu är bloggen fixad men absolut inte klar. jag stör mig på skolans datorer, för de har så stora skärmar. och när man gör en header som är stor så ser den fortfarande liten ut. men när jag kommer hem så täcker den hela skärmen. vadfan. men annars..ja, jag har ju varit dålig på att uppdatera. men jag hatar att skriva när bloggen är apful.

lite olika headers som jag plurade på..haha.
ganska enformiga och sådär. men eh. förresten, det är inte jag som åker till ronneby under påsklovet va? johodå. det är det visst det. underbart.

holabadola

sitter på multimedian och roar mig med photoshop och allt sånt som man INTE skall göra..men det är alltid mysigt. nella mördar mig om jag inte sticker ifrån skolan nu. så synes senare. 

bara för att ja

nu började det snöa helt plötsligt.

hej morgonpigga människor


solen skiner, men det är ingen värme..alls!
matte i dag nu då. åhh

grattis

min morfar fyller faktiskt 65år idag. grattis gulleponken.

igen å igen å igen

just nu vet jag inte vad som egentligen händer med min kropp när han går förbi. jag blir som en jävla geléråtta som simmar.

skoltime

jag vill ha FERDINAND. okej, brad pitttt är het och hans kusin(i filmen troja) är också underbar.

lid mera

nu förstår jag varför vi inte umgås.
just nu sitter jag med cesse och skall väl antagligen ut snart. det största delen av kvällen var trevlig. lite trötta och nötta, men vi skall se på narnia snart.

hey there little pony

magen är mätt och jag tänker fortfarande på min sexdröm.

gårdagens bravader

vi firade 75D!


gartis horor till salu, for free

men ja, gratis taxi från gränby. några spyor ifrån stan. sen kom vi till stora torget och träffade min sexdröm men sen kom våran äckliga chaufför som körde oss billig. blider kommer senare. nu blir det mat och film.

men nu så blir jag cp

ute med bacardi, inne med smink, ute med bacardi, inne med samtal och ute med allt.

en groda i havet

jag kan inte hjälpa mig själv längre.


123456789

ready steady go. nu jävlar blir de åka av. hoppas ni tjejer får de kul hos josefin ikväll!för mycket

nu sitter jag i sunne. hos en gubbe. vi skall snart åka hem från jakten.

smack thateat me up.

men hoho jaja


efter skolan tog jag en rundtur till emelie och sen gick jag och cesse för att äta på max. underbart. tack ännu en gång för god mat.

nu blir det ryckkkckkckcktime

det blev psykologi A, trafikkunskap, engelska B och livskunksap och i andrahandsval blev det expo A, digital bild A och ljudteknik A.

yes yes yes jag kom älskling.

hehe jag kom in på GK. nu skall jag gör mina i-val. älskar detta.

ett glas vatten

okej. jag sket i mina två mattelektioner. men jag skulle fått ig på provet så bättre att göra det på omprovsdagen. skolan går nerför nu för mig. två ogjorda prov i matte, ig i en del av tryckteknik(mvg i de andra två) och sen så har vi radio. bajs.
+att jag skulle träffa liviana. men det sov jag över.

foodtime at bridéns

mmmm, nu skall här ätas. mamma börjar nog undra var jag är. hehe.

mmmmmcesselito på bild. ovanligt. hehe lite kul redigering. vi får bli bättre.
(munnen är dock inte klar)

hm korkeken is gone

hahahahahahaha

hehe jag är dålig. men johanna lärde mig nyss. tack. ja, jag får väl gå hem och lära mig.

made me and i made you


jaktlaget och snusk

nu sitter jag och pillrar med min musik och mina bilder.
det är
vårväder..om någon hade missat det.

nu så blir det av

korkeken. hah jag skrattar. men nu är the veronicas, moto boy och taylor swith uppladdade på min mp3a. good music for people. nu far det av till le hundparken a.k.a cecilias hus.

en josefin som råkar fylla år


kcusymrehtomgnikcufkcid

klura ut rubriken om du kan.
jag hatar
MENS. jävla mensbarn. fittor. slusk.
ja nu skall jag hitta medicinskåpet och knarka sönder mig. 
 

korkeken

du är för gammal för mig och jag för ung för dig. du doftar så ljuvligt och jag luktar ingenting alls. du är allt för alla andra men ingenting för mig.

hohohohohoh julafton igen

hola. nu är filmen klar(bloopers från filmen!!). kanske inte den bästa, fast, jag har ju bara gjort denna..... men fler blir det. hihih njut. tack vare sanna, nathalie, louise, johanna och MIG fick vi denna haha!juckande vovvar

usch i helvete. jävla äckel. fyfan för det! dfvhgdshdfshfsdhifshiohifsd.
nu ska jag gå till skolan efter två timmars sömn.


by the way..


det här är vad jag längtar efter.

mr nightclub..com' and do me.

suckers. det är inte bara vi som sitter och skall ha filmmaraton såhär in på kvällen. mys. just nu sminkar jag av mig(rättning???) allt smink så att jag kan sova skönt sen.
+att jag inte hatar min mamma.


teddan. snyggaste. bästaste.

helo my name i +33

fick ett samtal från filippinerna idag. skumt.
bara för att cesse hatar svensk film så slänger jag in lite härliga bilder från svenska filmer.


what it was like to be with youhahahahahahahha det här är lagom kul.

klippa och lägga upp

nu skall vi efter en timmes filmning klippa ihop våra tabbar och lägga upp de på youtube. länkar sen.. haha. filmen blev så dålig att vi skall göra om en till nästa vecka.

vi får se var vi hamnar


mmmmmmmmmmmin baby


malteserbichon havanais
cesse hjälp?

skoldagarna tar aldrig slut

nyss hade jag prov i svenska. eller prov och prov. det gick nog hyffsat. men böööh.göttland
hittat. taget. sålt.
gotland. lau. puss


men bara för att vi är snyggastman kan få vara snygg.
bara för att.


äckeltanten

nu blir det till att ta en promenad med vovvarna. cesse skall bara prata klart i telefonen med emelito. sen tvingar jag ut henne. för vi har ätit så mycket idag.
har jag sagt att jag inte tycker om min mamma så mycket som jag brukade..? känns ju kul.
kanske blir till att flytta hem till pappa.

btw. pappa smygröker och kör på GI-metoden.

moto mu mu mumoto boy - ride my wild heart
efter idag vet jag.

efter allt

nu är jag klar med mina skolarbeten. det har varvats med bloggen, bilddagboken och facebook. men nu är det klart. så ja, nu bär det av till cesse och vovvarna.

it's just me you and the radio

tassatassa2
tedblomma
flickan med eldenhm livvi och eld
gucsommar guc
gångennatt
skatethe äääppleee
gravfirren i stan
solnedgångsnö
sommargran under vinternögat
godis
råbertasöderköpingshuset

manshora

åh om en man bara kunde förstå vad jag ville ha. inte vill jag ha en man som springer ärenden åt mig och tvättar mina kläder. inte heller en man som köpter en miljon rosor och choklad på alla hjärtans dag, bara för att han råkar tror att det är just vad alla kvinnor vill ha. jag vill inte heller vakna av ett sms mitt i natten där det står att du saknar mig. för allt sånt här får mig att tröttna.
åh om en man bara kunde förstå vad jag ville ha. visst vill jag ha en sån där man som sätter på backyard babies på högsta volym och drar ut mig på en dans i vardagsrummet. en sån där man som åker ut med sina polare till öland utan att han får dåligt samvete. en sån där underbar man som kommer hem och frågar om jag kan handla en dosa snus åt honom. åh snälla. en sån där man som är helt odräglig. årets must have.


en basketboll

jag önskar jag hade en penna, ett papper och ett sudd.
att kunna rita till vad man vill med pennan och sudda bort allt det överflödiga med suddet.
alltid.

chechecheck

åt nyss tio potatisbullar. gos.
plus åtta skivor falukorv.

mamma säger att jag är fet.
om hon bara visste.

nu skall jag snart iväg och handla godis med cesse.cesses bild.planeringstid med pennan


så snygga, vi är syskon.

satt uppe hela natten. ja, cesses och mitt gotland blir ett jävla helvete för två planerare. så vi planerar på. buren, hur skall den byggas, och hur skall rummen möbleras och staketet runt huset...hm, hur skall det se ut? och ja, sånt dras i mitt huvdud just nu. puss på gotland. så vad som kommer hända i sommar är väl gotland, hultsfred, deda och kusin. inte mykcet för världen men allllt för mig.
förresten så drömde jag om hur alla i min familj dog inatt. fy?


G O T L A N D
(jag är bäst på fia med knuff..not)

nattbusarna

kom precis in efter lite mys i backen. denna glädje delades med ted, tass, fred och cesse. vi åkte pulka med soppåsar. THE SHIT. innan vi drog ut så såg vi på linas kvällsbok och nu blir det willen smitheeen. so smokin' hot.

kissen säger mjao

hejsan hopp. nu sitter jag här och lyssnar på min bror. en jävla glosögd horunge det där. fy satan för sådana som honom. imorgon blir det bio med amanda och louise.
oskar gav oss dissen(oj så seriöst)..så nu finns det två platser i vårat(rosa) tält. eller ja, angelica fixar ju THE HOTTIE åt oss. mjao.

You know I love it when your down on your knees
And im a junky for the way that you please
You shut me up when you swallow me down

no no no no big no nomen mobba mig inte. jag får göra en seriöst sen. men HAHA på denna.
sugen på rosa hår. hehe.


sug


just vad jag saknar.
alldeles för mycket.

samididam


multimedia igen ja.
nu gör jag en slags hemsida..tror jag. jag fattar inte riktigt. igår var det i vardera fall möte med staf-FAN och rektorn, samt hela klassen. gick ju sidådär. but still. jag vill verkligen till vea vea vea land nu nu nu.

hej i syltburken
har ni hört? the nyheten?
inte?

hultsfred blir av nu. nu blir hultsfred av. vi fick lite ångest igår för vi kollade peace and love's artister. ow. mami and papi där fanns det mycket gott. men de tältar ju typ på asfalt? så nej tack. hultsfred it is. så snart bär det av ju..eller ja snart och snart.